Cine ”se ascunde” în spatele achiziției Twitter de către Elon Musk: pleacă de la Bitcoin, Ether

Cine ”se ascunde” în spatele achiziției Twitter de către Elon Musk: pleacă de la Bitcoin, Ether

Changpeng Zhao, CEO-ul celei mai mari platforme pentru schimbul de criptomonede din lume, Binance, și-a dezvăluit dorința de a-l ajuta pe noul CEO Twitter, Elon Musk, să aducă cea mai populară platformă de social media în Web3.

Într-un interviu acordat CNBC, Zhao și-a exprimat dorința de a împuternici platforma globală de libertate de exprimare pe care o folosește foarte mult.

Binance a investit în Twitter

Recent, Elon Musk a finalizat achiziția Twitter de 44 de miliarde de dolari pentru a deveni noul CEO și i-a concediat pe cei top trei directori ai companiei. Cu toate acestea, Binance, care a investit 500 de milioane de dolari în achiziția lui Musk, a subliniat diverse motive pentru a susține afacerea.

CEO-ul Binance consideră că Twitter este utilizată la scară largă de mulți oameni din întreaga lume, deoarece este o platformă de exprimare liberă și, prin urmare, speră că Binance ar putea profita, ajutând la adoptarea plăților cripto.

„Vrem să ne asigurăm că cripto are un loc la masă când vine vorba de libertatea de exprimare”, spune Zhao.

“Există, de asemenea, lucruri mai tactice, cum ar fi noi să contribuim la introducerea Twitter în Web3. Vrem să ajutăm la rezolvarea problemelor imediate, cum ar fi taxa pentru abonament. Acest lucru se poate face foarte ușor și la nivel global, folosind criptomonede ca mijloc de plată”, a adăugat el.

Este bine cunoscut faptul că CEO-ul Tesla, Elon Musk, este tolerant cu spațiul cripto, în special cu Dogecoin. Odată cu rundele de achiziție a Twitter, mulți au speculat că DOGE va fi introdus în „Tip Jar”, după ce Musk a anunțat o parte din mărfurile Tesla disponibile pentru cumpărare folosind DOGE.

Elon Musk își împărtășește adesea părerile despre spațiul criptografic pe Twitter, ceea ce afectează piața în mare măsură. Prin urmare, este de așteptat ca încorporarea cripto-urilor în Twitter să aibă un impact asupra piețelor cripto și să beneficieze, de asemenea, schimburile, așa cum a speculat CEO-ul Binance.