Cele mai bune jocuri de iPhone se lansează pe Windows: când apare Monument Valley pe PC

Cele mai bune jocuri de iPhone se lansează pe Windows: când apare Monument Valley pe PC

Când vine vorba de jocuri de smartphone, puține dintre ele au reușit să profite la maxim de interfața pusă la dispoziție de iOS și Android precum Monument Valley, iar acum, seria este portată pe PC-uri cu Windows.

De-a lungul anilor, Monument Valley a făcut valuri în industrie. Încă de la lansare, a reușit să-și facă loc în House of Cards pe Netflix, personajul principal fiind văzut cum își pierde câteva minute pe un nivel care arăta absolut spectaculos pentru acea vreme. Mecanica de joc, de asemenea, era una cât se poate de originală și atractivă. Acum, în cazul în care l-ai jucat pe mobil și ți-ai dorit experiența pe un ecran semnificativ mai mare sau nu ai auzit niciodată de el, Monument Valley și Monument Valley 2 vor fi disponibile pe un PC cu Windows.

Monument Valley pe Windows, în varianta Panoramic Collection

Pentru că un joc de telefon nu avea cum să arate foarte atractiv pe PC fără niște upgrade-uri semnificative, echipa de dezvoltatori de la Ustwo Games s-a dat peste cap pentru a justifica o investiție de 8 dolari în fiecare titlu. Opțional, există și posibilitatea să le iei la pachet, împreună cu toate DLC-urile lansate de-a lungul anilor, iar în această variantă, te bucuri de un discount de 15%.

În privința upgrade-urilor, jocul va arăta superb pe ecranele de înaltă rezoluție de care se bucură mulți dintre noi. Dacă ai cumva un monitori cu raport de aspect de 21:9, experiența este și mai impresionantă. Practic, vezi din prima semnificativ mai mult din universul în care îți desfășori activitatea. Pentru a te convinge de efortul din spatele acestor jocuri vechi aduse în actualitate, Ustwo Games a publicat și două clipuri de rezoluție mare în care sunt explicate particularitățile dintre ceea ce ai văzut în trecut în Monument Valley și ceea ce urmează să experimentezi.

Citește și: