Cei mai bine plătiți actori americani. Top 7 e surprinzător: cine e pe ultimul loc

Cei mai bine plătiți actori americani. Top 7 e surprinzător: cine e pe ultimul loc
Cati bani a incasat Johnny Depp pentru Piratii din Caraibe

A fost făcut topul celor mai bine plătiți actori americani. Top 7 e surprinzător: cine este pe ultimul loc, citiți în articolul de mai jos.

Cei mai bogați 7 actori de la Hollywood. Incredibil cine este pe primul loc

Aceștia sunt cei mai bine plătiți actori americani. Top 7 este surprinzător. Filmele americane au întodeauna mari actori la mijloc care, binențeles, sunt recompensați pe măsura efortului depus.

Aveți mai jos lista celor mai bine 7 plătiți actori americani. Aceștia fac legea la Hollywood.

Locul 7. Sandra Bullock: Gravity (2013) – 70 de milioane de dolari

Rolul ei de astronaut în Gravity i-a adus Sandrei Bullock un contract cu Warner Bros., care a inclus 20 de milioane de dolari în avans, 15% din veniturilor brute la box-office și 15% din cota studioului la închirierile și vânzarea de DVD-uri, plus un procent din veniturile de televiziune. Toate astea s-au adăugat la un salariu de cel puțin 70 de milioane de dolari.

Locul 6. Tom Cruise: Misiune Imposibilă: Protocolul fantomă (2011) – 75 de milioane de dolari

Chiar dacă a treia parte din Misiune Imposibilă a fost un e relativ eșec la box-office, Tom Cruise a fost plătit regește. Câștigurile sale din film au făcut ca Tom Cruise să ajungă numărul 9 cel mai bine plătit star din lista celor de la Forbes în 2012.

Locul 5.  Robert Downey Jr.: ‘Avengers: Infinity War’ (2018) – 75 de milioane de dolari

Conform revistei Hollywood Reporter, Robert Downey Jr. a negociat un acord financiar inedit cu Marvel, care, de-a lungul anilor, a dus la un salariu exorbitant. Ca parte a acordului său pentru a-l juca pe Iron Man, Robert Downey Jr. a câștigat cel puțin 75 de milioane de dolari din Avengers: Infinity War, film care a înregistrat încasări de peste 2 miliarde de dolari.

Locul 4. Keanu Reeaves: Trilogia Matrix: 250 de milioane de dolari

Keanu Reeves a încasat 250 de milioane de dolari pentru Trilogia Matrix. A primit câte 15 milioane de dolari avans pentru fiecare parte, restul fiind reprezentat de un procent din încasări. În medie, Keanu Reeavs a încasat cam câte 83 de miolioane de dolari pe film.

Locul 3. Johnny Depp. Pirații din Caraibe. 90 de milioane de doari pentru fiecare film

Însuși actorul Johnny Depp a spus despre salariul încasat de la Diseney pentru Pirații din Caraibe că este ridicol de mare. Choar și așa, cu banii câștigați, Johnny Depp și-a cumpărat o insulă în Bahamas. Diseny i-a plătit actorului câte 90 de milioane de dolari pentru fiecare film.

Pentru a vedea cine se află pe primele locuri urmăriți video-ul de la jos: