Capcana Timpului se întoarce pe micile ecrane: ce actori ar putea juca rolurile principale

Capcana Timpului se întoarce pe micile ecrane: ce actori ar putea juca rolurile principale

„Capcana Timpului” a fost un serial SF care a rulat timp de patru sezoane, între 1989 și 1993, inclusiv la noi în țară.

Cu toate că, la vremea respectivă, NBC părea că face un pariu pe care îl va pierde, de vreme ce fanii televiziunii erau obișnuiți cu seriale ca „Cheers”, „The Golden Girls” sau „Frasier”, „Capcana Timpului” nu numai că a prins la public, însă s-a transformat extrem de rapid într-una dintre producțiile preferate.

Motivul este simplu: scenariul bine pus la punct, bazate pe povești emoționante, împletite perfect cu lumea SF, n-avea cum să dea greș.

„Capcana Timpului” se va întoarce. Episodul pilot este confirmat oficial

Conform a ceea ce știm până acum, fanii acestui serial SF cult au toate motivele să se bucure: „Capcana Timpului” („Quantum Leap”) va reveni pe micile ecrane. Episodul pilot al ultimului sezon a fost confirmat oficial de NBC.

Serialul spune povestea unui om de știință, Sam Beckett (interpretat de Scott Bakula), care încearcă să călătorească în timp, în cadrul unui experiment, și reușește, însă rămâne blocat în alte vremuri. El face demersuri pentru a se întoarce acasă, însă de fiecare dată când „sare” în alt timp, ajunge în cu totul alt loc și, în mod evident, în cu totul alt an decât cel al realității sale.

În toate călătoriile sale, Beckett e acompaniat de Al (interpretat de Dean Stockwell), o hologramă care îi dă indicii în legătură cu timpul în care se află, dar și despre ceea ce are de rezolvat.

Se pare că Sam nu poate ieși din respectivul timp decât dacă rezolvă un mister. Așadar, acesta încearcă să schimbe evenimentele tragice ale trecutului, inclusiv asasinarea lui John F. Kennedy, a lui Martin Luther King sau presupusa sinucidere a actriței Marilyn Monroe. Firește, printre altele, el are parte și de poveștile oamenilor obișnuiți.

Se bănuiește că Scott Bakula ar putea să revină în rolul lui Sam Beckett. Cu toate astea, nu știm cine ar putea să interpreteze rolul amiralului Al Calavicci, de vreme ce actorul Dean Stockwell a decedat în data de 7 noiembrie 2021, la vârsta de 85 de ani.

Citește și: