Anunțul dimineții de la Digi RCS RDS pentru toți clienții: așa îți dai seama că este de neoprit în România

Anunțul dimineții de la Digi RCS RDS pentru toți clienții: așa îți dai seama că este de neoprit în România

Digi RCS RDS vine cu anunțul zilei, pentru toți clienții săi, însă și pentru toți cei care ar putea să-i devină clienți, între timp.

După cum deja știi, RCS RDS, parte a grupului Digi, este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicații care își desfășoară activitatea pe teritoriul țării noastre. Acest lucru se vede, de altfel, și în cifrele raportate de companie.

RCS RDS o duce bine, iar asta ar trebui să te bucure

Dacă ești client RCS RDS, ar trebui să te bucure faptul că acestui gigant îi merge foarte bine și am să-ți explic imediat de ce.

Atunci când o companie este pe plus, poți avea garanția că va investi în noi echipamente, dar va miza și pe noi servicii care să-ți facă viața mai ușoară, de acum încolo, dacă îi ești client sau dacă vrei să-i devii.

Și acum să trecem la cifre. În 2021, RCS RDS a înregistrat un profit net de 506,28 de milioane de lei, cu o creștere semnificativă de 108,1%, comparativ cu situația din anul precedent acestuia. În 2020, gigantul de comunicații bifa 243,3 milioane de lei.

Așadar, acest amănunt deloc de neglijat a influențat profitul net care a crescut cu 14,6%, la 4,77 miliarde de lei, cu un avans de cheltuieli totale de 4,17 miliarde de lei (7,6%).

La capitolul datorii, vorbim despre 9,22 miliarde de lei, adică și acestea au fost mai mari ca în 2020, cu 14,9%.

Totuși, numărul de angajați a scăzut, ajungând la 10.554 de persoane, adică cu 19%.

Potrivit a ceea ce poți citi pe termene.ro, acționarii RCS RDS sunt Digi Communications NV (Olanda) – 93,58%, dar și mai multe persoane fizice – 6,42%.

Trebuie menționat că Digi Communications NV este listată la Bursa de Valori București și a realizat în 2021 venituri de 1,47 miliarde de euro, în creștere cu 12,7% față de anul de dinainte.

Această companie este controlată indirect de omul de afaceri Zoltan Teszari, însă acesta nu mai este niciun secret pentru absolut nimeni.