27 mai 2022 | 09:25

Alertă cu bomba la Vaslui. Accesul în Piața Traian a fost oprit

ULTIMA ORĂ
Alertă cu bomba la Vaslui. Accesul în Piața Traian a fost oprit

O nouă alertă cu bomba îngrijorează autoritățile. De data aceasta, polițiștii din Vaslui au fost apelați vineri dimineață și au fost alertați că în Piața Traian din Vaslui ar fi fost amplasată o bombă, conform reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Alertă cu bomba în Vaslui

„La ora 08.15, s-a primit o sesizare de la Poliţia Locală Vaslui, cu privire la faptul că, la ora 07.59, au primit un e-mail referitor la plasarea în municipiul Vaslui, în Piaţa Traian, a unui dispozitiv exploziv. Se fac verificări pentru clarificarea situaţiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Accesul în hala Pieţei Traian a fost restricţionat pentru cetăţeni. Comercianţii şi producătorii care îşi desfăşoară activitatea în incinta pieţei au fost evacuaţi de urgență.

„Azi, 27.05.2022, la ora 08.15 s-a primit o sesizare de la Poliția Locală Vaslui, cu privire la faptul că, la ora 07.59, au primit un e-mail referitor la plasarea în municipiul Vaslui, în Piata Traian, a unui dispozitiv exploziv. Se fac verificări pentru clarificarea situației”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, citat de publicația Vremea Nouă.

Potrivit informațiilor, poliția a fost alertată printr-un e-mail că un colect suspect ar fi fost identificat în Piața Traian, una dintre cele mai mari și aglomerate piețe din Vaslui.

La fața locului au ajuns polițiștii și pirotehniștii, asigurând locația și verificând informația. În acest sens, hala și mai multe magazine au fost închise, iar comercianții au fost evacuați, în timp ce clienții au avut interzis în aceste locuri până la finalizarea cercetării.

Polițiștii au asigurat perimetrul, astfel încât angajații de la SRI să verifice conținutul pachetului.