Alertă cu bombă la Curtea de Apel Bacău. Instituția a fost evacuată, iar polițiștii pirotehnici fac controale

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Bacău. Instituția a fost evacuată, iar polițiștii pirotehnici fac controale

Este alertă în Bacău, după ce o persoană a sunat la 112 și a anunțat că a fost amplasat un dispozitiv exploziv la Curtea de Apel. Instituția a fost evacuată de urgență.

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Bacău

„S-au luat toate măsurile de siguranță pentru protecția cetățenilor.A fost izolată zona, au fost evacuate toate persoanele din clădire. Polițiștii pirotehniști efectuează în acest moment controlul tehnic în zona vizată. Traficul rutier este blocat de la intersecția străzilor Oituz cu Energiei până la intersecția străzilor Mihail kogălniceanu și Războieni”, spun reprezentanții Poliției Bacău.

În jurul orei 10:50, un bărbat a anunțat prin apel la 112 că ar fi amplasat un dispozitiv exploziv la Curtea de Apel Bacău.

”Astăzi, în jurul orei 10.50, un bărbat a anunţat printr-un apel 112 că la Curtea de Apel Bacău ar fi amplasat un dispozitiv exploziv. La faţa locului s-au deplasat echipaje de Poliţie pentru a verifica situaţia de fapt”, a transmis, miercuri, IPJ Bacău.

Autoritățile au menţionat că s-au luat toate măsurile de siguranţă pentru protecţia cetăţenilor.

”A fost izolată zona, au fost evacuate toate persoanele din clădire. Poliţiştii pirotehnişti efectuează în acest moment controlul tehnic în zona vizată.”, au mai precizat poliţiştii.

Traficul rutier este blocat de la intersecţia străzilor Oituz cu Energiei până la intersecţia străzilor Mihail Kogălniceanu şi Războieni, au mai precizat oamenii legii.

Știre în curs de actualizare

Citește și: