A început numărătoarea inversă pentru WhatsApp: tic-tac, ai la dispoziție 24 de ore

A început numărătoarea inversă pentru WhatsApp: tic-tac, ai la dispoziție 24 de ore

A început marea numărătoare inversă pentru WhatsApp. Marele său rival, Telegram, a lansat o ofertă pe care utilizatorii nu o vor putea refuza. Din acest moment, unii pasionați de tech susțin că utilizatorii WhatsApp vor dezinstala aplicația în mai puțin de 24 de ore.

Zilele WhatsApp ar fi numărate. Telegram vine cu o funcție ce oferă beneficii uriașe pentru utilizatorii de internet care vor servicii premium, de calitate, contra cost.

De ce îți vei dezactiva WhatsApp în 24 de ore sau mai puțin

În baza unui abonament de doar 5 dolari pe lună, utilizatorii Telegram vor beneficia de funcții extrem de utile și de solicitate din partea celor ce folosesc intens serviciile online.

Telegram va fi foarte util cu precădere specialiștilor care lucrează de acasă, de pe dispozitivele mobile și care au nevoie să efectueze transferuri mari de date. Conform noilor funcții, utilizatorii vor putea trimite fișiere de până la 4GB, în loc de 2GB, cât este limita general valabilă pentru o astfel de operațiune.

Viteza de download crește și ea considerabil pentru utilizatorii care plătesc cei 5 dolari pe lună, mai transmite Telegram.

De departe, cea mai apreciată funcție va fi eliminarea reclamelor. Știm cu toții cât de enervante pot fi acele mesaje sponsorizate de pe platformele de socializare, iar utilizatorii premium ai Telegram scapă, de acum, de această corvoadă!

Totodată, se pare că abonații vor putea urmării până la 1.000 de canale (în loc de 500 cât au voie restul utilizatorilor), pot crea până la 20 de link-uri publice cu t.me (în loc de 10), pot salva până la 400 de GIF-uri ca favorite (în loc de 200) etc.

Nu în ultimul rând, plătitorii abonamentului vor putea schimba și pictograma aplicației.

”Singura modalitate de a permite fanilor noștri cei mai pretențioși să obțină mai mult, păstrând în același timp funcțiile existente gratuite, este să facem din acele limite crescute o opțiune plătită”, a declarat, de curând, fondatorul rețelei, Pavel Durov.

Pasionații zonei tech anticipează o creștere semnificativă a cotei de piață a Telegram, în detrimentul WhatsApp. Platforma are deja, la nivel global, aproximativ 700 de milioane de utilizatori activi lunar și se bucură în ultima perioadă de o apreciere tot mai mare din partea publicului consumator de astfel de servicii digitale.

Citește și: