YouTube îți face viața mai ușoară: schimbarea majoră pe care ți-o doreai demult

YouTube îți face viața mai ușoară: schimbarea majoră pe care ți-o doreai demult

Cea mai populară platformă de streaming din lume, YouTube vine cu schimbarea mult așteptată de utilizatorii de iOS. În curând, nu doar abonații Premium vor avea acces la noua facilitate.

YouTube aduce o îmbunătățire majoră pentru utilizatorii iPhone: Picture in Picture (PiP). Abonații la serviciul YouTube Premium vor avea acces la noua funcție, iar reprezentanții YouTube au afirmat că intenționează să activeze PiP pentru toți utilizatorii iOS din SUA.

„Picture-in-Picture permite utilizatorilor să vizioneze videoclipuri YouTube într-un mini player în timp ce navighează simultan în afara aplicației YouTube de pe dispozitivul lor mobil. Începem să lansăm PiP pentru membrii YouTube Premium pe iOS și intenționăm să lansăm PiP și pentru toți utilizatorii iOS din SUA”, a declarat un purtător de cuvânt YouTube pentru Engadget.

Apple a adus PiP pe iPhone anul trecut ca parte a iOS 14. Multe aplicații de streaming video acceptă deja această funcție, inclusiv Netflix, Twitch, Amazon Prime Video, Disney + și Apple TV. Chiar dacă a susținut PiP pe Android din 2018, YouTube a fost un obstacol notabil pe iOS până la schimbarea opiniei sale, ceea ce a fost raportat pentru prima dată de MacRumors.

Schimbarea YouTube îi va determina pe utilizatori să nu mai caute soluții alternative

Unii utilizatori iOS au găsit soluții alternative pentru a viziona YouTube prin PiP. Uneori a funcționat prin intermediul site-ului web mobil YouTube și unii oameni l-au accesat prin comenzi rapide. YouTube nu a dezvăluit calendarul pentru lansarea PiP, dar în cele din urmă nu vor mai fi necesare aceste soluții.

Suportul Picture-in-Picture pentru aplicația YouTube funcționează demult și este interesant de văzut faptul că această facilitate nu va fi doar pentru membrii Premium, cel puțin la nivelul Statelor Unite. Foarte mulți utilizatori așteaptă cu nerăbdare noul update, care îi va ajuta să vizioneze clipurile preferate în timp ce desfășoară o activitate într-o altă aplicație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: