VIDEO Zuckerberg a fost ironizat de Ziua Națională a Statelor Unite: cum s-a făcut de râs șeful Facebook

VIDEO Zuckerberg a fost ironizat de Ziua Națională a Statelor Unite: cum s-a făcut de râs șeful Facebook

Mark Zuckerberg s-a făcut de râs pe internet, chiar de Ziua Națională a Statelor Unite. Iată ce a postat CEO-ul Facebook.

Zuckerberg a celebrat Ziua Națională a Statelor Unite prin fluturarea unui steag American, în timp ce glisează deasupra apei pe o placă de surf electrică. Videoclipul postat de acesta a atras un val de ironii pe rețelele sociale, relatează Business Insider, citat de Hotnews.

În videoclipul postat pe conturile sale de social media, Zuckerberg poate fi văzut glisând deasupra apei, cu steagul în mână, în timp ce imnul statului Virginia de Vest, „Take me Home, Country Roads”, sună în fundal.

Celebrarea patriotică a lui Zuckerberg vine la o săptămână după ce un judecător american a respins plângerea de practici anticoncurențiale formulată de Comisia pentru Concurență a SUA împotriva Facebook, în luna decembrie a anului trecut.

Dar videoclipul CEO-ului Facebook a fost ironizat pe larg pe platformele sociale. Unii au glumit că „Zuckerberg ar fi reușit să unească stânga și dreapta în America: însă nu în felul în care a intenționat”.

„L-am văzut eu, acuma trebuie să îl vedeți și voi. Îmi pare rău. Nu eu am făcut regulile”, a notat un utilizator într-o postare pe Twitter care s-a viralizat.

Un alt utilizator a comentat pe Facebook că Zuckerberg ar trebui să adauge data viitoare „un cheesburger și/sau artificii în videoclip, pentru a fi FULL AMERICA”.

Cum crede vizionarul Mark Zuckerberg că vom folosi realitatea virtuală în viitorul apropiat

Într-o notă mai serioasă, Mark Zuckerberg și-a pus definitiv amprenta asupra secolului în care trăim, modernizând pentru totdeauna lumea virtuală așa cum o știam cu toții înainte de Facebook.

Șeful Facebook și-a câstigat autoritatea de mare vizionar în domeniu, motiv pentru care trebuie să îl credem pe cuvânt atunci când face predicții.

Una dintre aceste predicții formulate recent de Mark Zuckerberg se referă la realitatea virtuală. CEO-ul celei mai mari platforme de socializare din lume e de părere că dispozitivele VR vor depăși curând domeniul jocurilor și le vom folosi în viața noastră de zi cu zi.

Citește și: