VIDEO Uită de Samsung Galaxy Fold, acesta ar putea fi telefonul pliabil la care ai visat

VIDEO Uită de Samsung Galaxy Fold, acesta ar putea fi telefonul pliabil la care ai visat

Când vine vorba de telefoane pliabile, Samsung pare să dețină o cotă majoritară din acea piață. Cu seria sa Galaxy Fold și Galaxy Flip, mulți sunt de părere că a sud coreenii au făcut o treabă rezonabilă. Chinezii de la Oppo vin însă tare din urmă și s-ar putea să aibă acces la o tehnologie mai avansată.

În funcție de cât timp ai petrecut cu un smartphone pliabil, s-ar putea să ți se pară destul de firav, sensibil, poate chiar îngrijorător, mai ales dacă ai în vedere prețul absurd de achiziție de câteva mii de euro. Partea cu prețul fabulos este improbabil să se remedieze prea curând, dar chinezii de la Oppo sunt optimiști că au rezolvat o mare parte dintre problemele cu această clasă de produse.

Oppo Find N

Oppo Find N, poate cel mai bun telefon pliabil

Peste doar câteva zile, pe 15 decembrie, Oppo își va lansa primul telefon pliabil. Această lansare are loc la o distanță de aproximativ 3 ani după ce a dezvăluit un prototip cu o premisă similară.

Chiar dacă mai trebuie să treacă un pic de timp până când vor fi lămurite toate particularitățile tehnice ale gadgetului, Oppo a început o campanie agresivă de marketing pentru a stârni curiozitatea internauților.

La prima vedere, pare să fie destul de similar cu Galaxy Fold de la Samsung, dar cei de la Oppo sunt încrezători că al lor smartphone va fi spectaculos, ”după patru ani intenși de cercetare și dezvoltare, plus șase generații de prototipuri”. Astfel începe prezentare viitorului Oppo Find N în comunicatul oficial al companiei.

Ar fi fost drăguț să fie făcute publice deja și câteva specificații tehnice, precum particularități de procesor sau display, dar nu este greșit să mergi de la premisa că vom vorbi despre un dispozitiv de top, din toate punctele de vedere. Acesta va fi un gadget frumos care se simte bine în mână și va fi ușor de manipulat atât când este deschis, cât și când este închis. În plus, Oppo promite că a rezolvat orice probleme inerente pe care am ajuns să le asociem cu dispozitivele pliabile, precum cuta pe mijlocul ecranului care devine mai evidentă odată cu trecerea anilor.