VIDEO Trebuie să „vezi” asta: cum sunt reproduse sunetele din Windows de voci reale (acapella)

VIDEO Trebuie să

E imposibil să nu recunoști sunetele din Windows atunci când le auzi. Dar te-ai gândit vreodată dacă ele pot fi reproduse, în timp real, de voci reale?

Windows e cel mai folosit sistem de operare la nivel mondial. A trecut, de-a lungul timpului, printr-o serie de transformări, dar sunetele originale au fost păstrate.

Recunoști, de exemplu, sunetul produs atunci când arunci ceva în Recycle Bin, când decuplezi un stick USB sau când deschizi sau închizi calculatorul.

Sunt sunete iconice. Ei bine, în videoul de mai jos vei vedea cum ele sunt reproduse de cinci persoane, în timp real.

VIDEO Cum sunt reproduse sunetele din Windows de voci reale

Ai mai jos un video în care sunetele din Windows sunt reproduse de voci reale, în timp real. Post-procesarea e una minimă pentru un plus de efect. Dar filmarea e, pe bună dreptate, un viral.

Windows a anunțat, recent, că se modernizează interfața și schimbă iconițele de la diverse funcții pentru a scăpa de imaginea învechită.

Mai jos ai câteva dintre modificările făcute. Iată cum arată acum și cum vor arăta după ce Microsoft încheie testele și trece la noile variante de iconițe.

 

 

Noile iconițe de la Desktop, Documents, Downloads și Pictures vor avea un nou design, care le va face mai ușor de descoperit, spune Amanda Langowski, șef al Microsoft Windows Insider

După cum vezi, noul design e un pic mai adaptat la vremurile noastre. E parte din efortul Microsoft de a moderniza Windows și asta se va întâmpla treptat, pe parcursul următoarelor luni. E posibil, însă, ca Microsoft să vrea să șteargă cu buretele și probleme apărute la update-urile recente.

Totul se întâmplă la Windows 10. Poate fi un pic derutant la început, dar modificările vizează un soi de modernizare a ceea ce vezi acum dacă folosești sistemul de operare. Compania a început să facă teste pentru a schimba sistemul de iconițe pe care le găsești în File Explorer.

Citește și: