VIDEO Tot ce trebuie să știi despre FIFA 22: când se lansează și ce-ți aduce nou

VIDEO Tot ce trebuie să știi despre FIFA 22: când se lansează și ce-ți aduce nou

Fanii celebrului joc au motive de bucurie în această perioadă. EA Sports a lansat trailerul FIFA 22 și totul arată spectaculos.

FIFA 22, noul joc al celor de la EA Sports, care a scris istorie, vine curând. Creatorii jocului susțin că printre cele mai importante tehnologii se numără implementarea HyperMotion, un sistem next-gen care aduce la viață cea mai realistă și imersivă experiență de joc în fiecare meci și mod de joc.

Noua versiune e gândită pentru noile console, dar și pentru serviciul Stadia.

FIFA 22 se lansează în octombrie

FIFA 22 va fi disponibil la nivel global începând cu 1 octombrie pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC via Origin™ și Steam, Stadia, PlayStation 4 și Xbox One.

Cum spuneam, una dintre cele mai importante tehnologii aduse în noua versiune e HyperMotion. FIFA 22 îmbină capturile avansate de meciuri 11v11 și tehnologia proprie și brevetată de machine learning, pentru a oferi cea mai realistă, fluidă și alertă experiență de fotbal pentru platforme next-gen și serviciul Stadia.

EA Sports susține că jocul va reda autentic emoțiile pure, pasiunea și dinamismul sportului-rege.

Jocul, la alt nivel

Tehnologia next-gen permite captarea mișcărilor întregii echipe pe teren și recrearea fidelă a acestor mișcări în animații autentice ale jucătorilor, indiferent de faza jocului.

Mai mult, algoritmul proprietar EA de machine learning a analizat mai mult de 8,7 milioane de cadre și capturi avansate de joc, pentru a dezvolta noi animații autentice în timp real.

S-au generat, astfel, mișcări fluide și organice, acoperind o gamă largă de interacțiuni pe terenul de fotbal. Fie că este vorba despre un șut, pasă sau un dribling, Hypermotion transformă comportamentul fotbaliștilor recreați în joc și totul arată foarte real.

„FIFA 22 le oferă milioanelor de fani din întreaga lume șansa de a interacționa într-un mod fără precedent cu sportul pe care îl iubesc. Știm că fiecare dintre noi are propria perspectivă cu privire la FIFA, dar experiența de joc de pe teren este o constantă care ne unește și suntem bucuroși să oferim inovații majore în acest sens. Hypermotion duce acest aspect la un nou nivel pe platformele next-gen și serviciul Stadia și revoluționează experiența de joc.”, a declarat Nick Wlodyka, GM EA SPORTS FIFA.

Dacă te întrebi cine va fi pe copertă, ei bine acest loc îi este rezervat tot atacantului celor de la Paris Saint-Germain – Kylian Mbappé. El e ilustrat pe coperta jocului pentru al doilea an consecutiv, devenind al treilea jucător care a primit această distincție doi ani la rând, alături de Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: