VIDEO Star Trek: Picard se pregătește de sezonul 2: ce personaj clasic revine pe ecrane

Ieri, după cum știu fanii Star Trek, a fost Ziua Căpitanului Picard. Pentru a celebra această zi, CBS a lansat primul trailer pentru sezonul doi din Star Trek: Picard.

Star Trek este un univers imaginar de factură science fiction creat de Gene Roddenberry la mijlocul anilor ’60, care a devenit cunoscut și îndrăgit de toată lumea, mai ales datorită celor șase serii de seriale și altor zece filme artistice produse de studiourile de televiziune americane începând cu anul 1966.

Pe lângă acestea au fost scrise sute de romane și nuvele, jocuri video sau pe calculator sau alte tipuri de lucruri science fiction. Universul creat de Roddenberry descrie un viitor optimist în care omenirea, după ce a supraviețuit cu greu unui al treilea război mondial și după ce a descoperit zborul supraluminic, s-a unit cu alte specii de ființe raționale din Galaxie pentru a forma Federația Unită a Planetelor. Ca urmare a acestei cooperări, omenirea a înlăturat viciile și defectele specifice sale. Personajele principale sunt membrii acestei Federației Unite a Planetelor, oameni și extratereștri deopotrivă, care explorează și descoperă noi lumi și civilizații.

Poți vedea mai jos trailerul pentru noul sezon Star Trek: Picard

Clipul trailerului pentru noul sezon începe cu căpitanul Picard care îl cheamă pe Laris, unul dintre menajerii săi romulani, înainte să auzim vocea lui Q. „Oh, dragă. Ești un pic mai în vârstă decât mi-am imaginat”, spune John de Lancie zâmbitor, care își reia rolul de ființa atotputernică. “Mon Capitaine, mi-a fost dor de tine”.

Vedem apoi o colecție de scene care descriu o viitoare versiune alternativă a universului Star Trek în care Elnor și Raffi sunt pe fugă, Rios poartă o nouă Starfleet Delta, iar Dr. Jurati a fost închis.

Va trebui să așteptăm până anul viitor pentru a afla mai multe detalii, când va începe al doilea sezon al Star Trek: Picard pe Paramount +.

13:35 17.06.2021
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video