06 mart. 2021 | 10:26

VIDEO Cel mai ciudat serial vine de la Apple și e din convorbiri tehnologice: cât poate fi de interesant

VIDEO ACTUALITATE

În cazul în care credeai că nu mai există seriale originale, cu o premisă cel puțin ciudată, Apple a decis să-ți arunce ”o pastilă” interesantă sub forma unui show intitulat Calls (Apeluri telefonice).

Apple TV+ are deja peste un an pe piața domeniilor de streaming, a câștigat câteva distincții importante și continuă să creeze conținut cât se poate de diversificat. De la lung metraje cu buget mare și distribuții de top, până la documentare despre natură, este evident că gigantul din Cupertino vrea să atragă un public cât mai diversificat în curtea sa. Având în vedere că nici banii nu sunt o problemă atunci când vorbim de Apple, nu fac decât să materializeze idei pe care, cu un pic de noroc, nu le-ai mai văzut nicăieri.

Din această secțiune a creațiilor originale face parte și Calls, un show ce pare mai degrabă podcast decât serial tradițional, dar este evident că premisa și distribuția sunt din altă ligă. Calls este despre apeluri telefonice, după cum îi spune și numele. Este ca și cum lucrezi la poliție și ai un mandat de interceptare. Nu cred însă că, din poziția ta de ascultător poți interveni la vreun nivel în ce se întâmplă, nu este un joc video.

Din ce îmi dau seama, Calls va fi format din 9 episoade, iar primul va publicat pe 19 martie. În teorie, va exista și o particularitate vizuală asociată conversațiilor pe care le auzi, dar nu știu cât de relevant va fi ceea ce vezi pe ecran pentru ceea ce spun personajele. La prima vedere, pare să fie mai degrabă un plugin de vizualizare pe care îl aveam în Winamp acum mai bine de un deceniu.

Show-ul Calls este prezentat ca ”un mister dramatic întunecat”. Din distribuție fac parte Pedro Pascal, Aubrey Plaza, Nick Jonas, Rosario Dawson și nu numai. Sunt curios cât sunt de scurte episoadele.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele