Vestea excelentă de la Digi | RCS-RDS: oferă gratis așa ceva și te poate scăpa de amenzi

Vestea excelentă de la Digi | RCS-RDS: oferă gratis așa ceva și te poate scăpa de amenzi

Cel mai des asociezi Digi | RCS-RDS cu abonamentele, accesul la internet sau cablu TV. Oferă însă câteva opțiuni care îți sunt utile, independent de ce abonamente mai ai. Așa e cazul acum.

Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, grupul Digi | RCS-RDS a explicat ce-i cu această opțiune. „«Mă grăbesc, nu pot să plătesc cu cardul, nu am bani lichizi în portofel.» Scapă de grija plății parcării, cu plata prin SMS de la DIGI! Noi te ajutăm, iar tu te bucuri fără griji de activitățile tale!”, a transmis compania.

digi rcs rds plata parcare sms

E vorba despre opțiunea de-a plăti parcarea prin SMS. Are pagină dedicată acesteia aici, unde sunt detaliate și informațiile necesare pentru diverse orașe din România.

Orașele sunt sortate în ordine alfabetică, de la Alexandria până la Zalău. În cele mai multe dintre acestea funcționează numărul scurt din imaginea de mai sus. Dar ca să fii sigur ar fi bine să arunci un ochi peste pagina cu informații.

Cum funcționează plata parcării prin SMS din rețeaua Digi | RCS-RDS

Am luat exemplul Capitalei. În acest caz, achiziționarea serviciilor se realizează prin aplicația Parking București, furnizată de Compania Municipală Parking București SA – „CMPB S.A”, care permite accesul la servicii de plată electronice, cash sau prin SMS, pentru parcarea autoturismelor în parcările publice ale municipiului București.

Parcarea se poate plăti prin SMS, la numărul 7458, urmând instrucțiunile necesare și afișate în acest sens în fiecare zonă de parcare.

Dacă vrei în Zona 0, de exemplu, dai SMS la 7458 și te costă 10 lei pe oră. În zona 2, în intervalul 06.01 – 18.00, costă 2,5 lei pe oră. Pe site-ul Digi | RCS-RDS ai și orarul, și unde sunt locațiile parcărilor.

În Cluj, pe de altă parte, plătești per timp ocupat: 30 de minute în zona 1 înseamnă 0,7 euro + TVA. Și tot așa. Aici e simplu: dai SMS la 7420 cu codul zonei și numărul mașinii (exemplu: 403NRMASINA – pentru zona 1, 30 de minute).

Etichete: