Ultimele zile cu aceste oferte la Lidl: prețuri mici pentru toți șoferii

Ultimele zile cu aceste oferte la Lidl: prețuri mici pentru toți șoferii

Independent de produsele alimentare pe care le are Lidl, uneori are și alte produse utile. De data aceasta e vorba de accesorii și kituri pe care să le ai în mașină.

În această săptămână Lidl a adus în magazine produse pentru mașina ta. Le-a organizat online în două categorii: de curățenie și îngrijire și pentru pregătirea de drum. Ideea e că ai produse de la câteva zeci de lei până la cele care costă câteva sute de lei.

Poți lua, de exemplu, soluție concentrată de parbriz la 5 lei sau odorizant pentru instalația de climatizare la 10 lei. Mai sunt șervețele pentru curățarea geamurilor sau oglinzilor la 7 lei sau soluție de curățare tapițerie și bord la 7 lei.

Huse, suport de smartphone și lampă de lucru la Lidl

Un suport de smartphone costă 40 de lei, iar o lampă de lucru cu LED și acumulator e 50 de lei. Iar husele pentru mașină sunt la 80 de lei. Dar ai în ofertă și două bucăți capră auto la 65 de lei și kit pentru recondiționarea farurilor la 45 de lei. Pentru reparații, kitul costă 30 de lei. Nu are neapărat legătură cu mașina, dar Lidl vinde și un troler la 249 lei.

Că tot vine perioada în care schimbi anvelopele de iarnă cu cele de vara, Lidl are o mașină de înșurubat, cu acumulator, la 349 lei, iar o cheie pentru roți, cu bară levier, costă 40 de lei.

Lidl mai are în magazine și spray pentru curățarea lanțului, la 7 lei, dar și ulei multifuncțional pe bază de silicon la 7 lei. Tot din zona asta poți lua spray degripant la 7 lei, soluție de curățare a discurilor de frână la 10 lei, dar și spumă de îngrijire a anvelopelor la 12 lei.

Ofertele sunt detaliate în catalogul corespunzător acestei săptămâni pe care îl poți consulta aici. Și dacă tot faci cumpărături, poate nu-ți strică aplicația Lidl Plus despre care poți afla mai multe de-aici.

Citește și:
Etichete: