Anunțul zilei de la Lidl vizează toți românii. Cum beneficiezi de ofertele incredibile

Anunțul zilei de la Lidl vizează toți românii. Cum beneficiezi de ofertele incredibile

Lidl lansează aplicația mobilă Lidl Plus, care include un card digital de fidelitate și mai multe opțiuni pentru clienți. Acestea includ oferte speciale și promoții săptămânale pentru produse.

În centrul aplicației stă cardul de fidelitate digital Lidl Plus, pe care utilizatorii trebuie să îl scaneze la casa de marcat.

Aplicația cu oferte incredibile în fiecare săptămână

Opțiunile sunt înnoite săptămânal și include oferte care iau forma unor reduceri și promoții de care clienții pot beneficia prin scanarea cardului digital, înainte de efectuarea plății și cupoane, prin intermediul cărora clienții au acces la promoții, reduceri procentuale sau prețuri speciale aplicate pe cantitatea de produse achiziționate. Cupoanele se activează din meniul aplicației înainte de a scana cardul Lidl Plus la casa de marcat.

De asemenea, clienții vor beneficia de taloane răzuibile care pot ascunde premii, precum cupoane de reducere cu valabilitate limitată la diverse categorii de produse. Clienții pot primi un talon răzuibil digital, în urma autentificării la casa de marcat cu cardul de fidelitate și plății cumpărăturilor.

Mai mult, retailerul plus oferă și opțiuni digitale prin care clienții își pot organiza eficient vizita în magazin și monitoriza bugetele alocate cumpărăturilor, cum ar fi istoricul cumpărăturilor. Prin această funcție, clienții au acces la istoricul bonurilor de cumpărături în format digital, în care sunt afișate toate beneficiile Lidl Plus folosite, astfel încât să poată contoriza economiile realizate într-o anumită perioadă de timp prin folosirea aplicației.

De altfel, vor exista și broșuri digitale cu ofertele magazinelor – clienții au acces la cataloagele săptămânale, prin intermediul cărora pot vedea ce produse și oferte sunt disponibile în toate magazinele din țară.

Cum poți să beneficiezi de Lidl Plus

Pentru a se înregistra în programul Lidl Plus, clienții trebuie să descarce gratuit aplicația din Google Play sau AppStore, să își creeze un cont și să selecteze magazinul preferat. Aplicația Lidl Plus poate fi utilizată întoate magazinele Lidl din România, precum și în alte țări în care această platformă este disponibilă.

Citește și: