Uită tot ce știi despre încărcarea telefoanelor mobile: gadgetul care revoluționează piața smartphone-urilor, anunțat

Uită tot ce știi despre încărcarea telefoanelor mobile: gadgetul care revoluționează piața smartphone-urilor, anunțat

Dacă ultimii ani ne-au învățat ceva este că cele mai mari inovații din domeniul smartphone-urilor nu vin de la Apple sau Samsung, ci de la producători mai mici, unii de care s-ar putea să nu fi auzit niciodată, cum este cazul Infinix.

Pe lista brandurilor de mobile de care nu ai auzit niciodată, s-ar putea să intre și Infinix, un producător care face valuri la această oră cu o tehnologie de încărcare revoluționară. Deși nu cunoaștem încă particularitățile tehnice din spate, știm că va fi prezentă pe un smartphone intitulat Infinix Zero X, pe care îl poți vedea mai jos.

Partea revoluționară ține însă de faptul că viitorul Infinix Zero X se va încărca cu nu mai puțin de 160W, în timp ce Galaxy S21 Ultra se încarcă cu 25W, iar cei de la Samsung au fost foarte mândri de saltul ”revoluționar” pe care l-au făcut. iPhone 12 Pro Max se încarcă cu un maxim de 20W, un alt detaliu care te face să îmbrățișezi diverse chinezării cu două mâini.

În ultimele săptămâni au apărut mai multe particularități în mediul online despre Infinix Zero X și pare să fie un gadget cât se poate de atrăgător, chiar dacă nu avem lista completă a specificațiilor. Pe lângă încărcare cu fir de 160W cu ajutorul unui încărcător surprinzător de mic, terminalul va putea primi energie electrică și fără fir cu o viteză de 50W.

Ca referință, la momentul de față, mai multe companii lucrează la tehnologii de încărcare rapidă ce depășesc 100W, dar niciuna nu s-a materializat într-un produs comercial. Huawei a detaliat un încărcător de 135W, Oppo s-a lăudat cu 125W, Realme și Xiaomi au gravitat în jurul cifrei de 120W. Black Shark, Red Magic, Vivo și iQOO au, de asemenea, proiecte similare ”pe țeavă”. Rămâne să vedem care va ajunge primul în magazine.

infinix zero jos

Citește și: