Transformers: War for Cybertron: Kingdom are un nou trailer – când va avea premiera

Transformers: War for Cybertron: Kingdom are un nou trailer - când va avea premiera

Netflix a lansat trailerul oficial al celui de-al treilea și ultim capitol din Transformers: War for Cybertron: Kingdom, care are premiera la nivel global pe platforma de streaming pe 29 iulie.

După ce au aterizat pe Pământ, Autobots și Decepticons se confruntă cu două facțiuni rivale cibertroniene, dintr-un viitor pe care conflictul lor l-a creat din greșeală, pe măsură ce eroii și ticăloșii din seria clasică „Beast Wars: Transformers” își fac debutul în War for Cybertron.

Transformers: War for Cybertron: Kingdom apare pe 29 iulie, pe Netflix

Premiera filmului la nivel global pe platforma de streaming Netflix va avea loc pe 29 iulie. Acum, Autoboții trebuie să facă echipă cu Maximalii, pentru a-i confrunta pe Decepticoni, care și-au unit forțele cu Predaconii, în cursa pentru a găsi AllSpark-ul dispărut. Cu toate acestea, Predaconii controlează Discul de Aur, un artefact misterios care are o legătură personală cu Megatron și îi oferă un avantaj nespus asupra inamicului său, Optimus Prime. Care facțiune va triumfa în bătălia finală care va decide soarta viitorului Cybertron?

Transformers: War for Cybertron: Kingdom este produs de Netflix și Hasbro, în parteneriat cu Rooster Teeth.

Dezvoltat de Rooster Teeth Studios, pelicula îi are în distribuție, în roluri de voce, pe Jake Foushee în rolul Optimus Prime, Jason Marnocha în rolul Megatron, Linsay Rousseau în rolul Elita-1, Joe Zieja în rolul Bumblebee, Frank Todaro în rolul Starscream, Rafael Goldstein în rolul Ratchet, Keith Silverstein ca Jetfire, Todd Haberkorn ca Shockwave & Red Alert. De asemenea, Edward Bosco este Ultra Magnus și Soundwave, Bill Rogers ca Wheeljack, Sophia Isabella ca Arcee, Brook Chalmers ca Impactor, Shawn Hawkins ca Mirage, Kaiser Johnson ca Ironhide, Miles Luna ca Teletraan I și Cliffjumper și Mark Whitten ca Sideswipe & Skywarp.

Dacă ești fan, sigur abia aștepți să vezi filmul. Dar, deocamdată, avem trailerul. Așa că poți să-l vizionezi puțin mai jos.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: