Top 10 Netflix, cele mai populare filme și seriale de săptămâna asta

Top 10 Netflix, cele mai populare filme și seriale de săptămâna asta

Top 10 al Netflix este o funcție nouă care evidențiază cele mai populare filme și seriale de pe platformă în timp real. În acest moment, cele mai vizionate zece titluri de pe Netflix sunt un amestec eclectic de filme originale, reality show-uri, sitcom-uri și documentare. Probabil că ai auzit de serii populare precum Sweet Tooth și Lucifer, așa că clasarea lor pe lista Top 10 de astăzi nu te va surprinde.

Iată așadar topul 10 de săptămâna aceasta, cu cele mai bune filme și seriale de pe Netflix.

Sweet Tooth

Cu zece ani în urmă, „Marea Prăbușire” a creat haos în lume și a condus la apariția misterioasă a hibrizilor, copii pe jumătate om, pe jumătate animal. Neștiind sigur dacă hibrizii sunt cauza sau rezultatul virusului, cei mai mulți oameni îi vânează și se tem de ei.

Awake

În urma unui eveniment cu impact global, conținutul tuturor dispozitivelor electronice este șters, iar omenirea își pierde abilitatea de a dormi. Dar Jill (Gina Rodriguez), o fostă membră a forțelor armate cu un trecut problematic, ar putea rezolva această problemă, cheia fiind propria sa fiică.

Lucifer

În ultimul set de episoade, Lucifer (Tom Ellis) trebuie să aibă de-a face cu tatăl său – Dumnezeu (Dennis Haysbert) – care coboară pe pământ pentru a trăi o viață umană. Va urca Lucifer pe tron în sezonul 5?

Top 10 Netflix cele mai populare filme și seriale

Cocomelon

Perfect pentru copii, acest serial îi învață pe cei mici să afle litere, cifre, sunete de animale și multe altele, în această serie muzicală care aduce momente distractive pentru întreaga familie.

Dirty John

Eroina este Debra (Connie Britton), o femeie trecută de prima tinereţe care se îndrăgosteşte până peste cap de chipeşul doctor John (Eric Bana). Doar că în curând interesele obscure ale acestuia vor pune în pericol viaţa Debrei şi a celor dragi ei.

2 Hearts

2 Hearts îl prezintă pe studentul Chris (Jacob Elordi), care se îndrăgostește de o frumoasă colegă de clasă. În tot acest timp, un cubanez se îndrăgostește de o stewardesă. Aceste două cupluri se încadrează reciproc în două linii de timp diferite în două decenii diferite, cu o conexiune ascunsă între ele.

Home

Un grup de extratereștri caută refugiu pentru a scăpa de dușmanii lor, ascunzându-se pe Pământ. O animație pentru toată familia.

Dog Gone Trouble

Dog Gone Trouble, cel mai nou film de animație original al platformei,  prezintă viața privilegiată a unui câine răsfățat, numit Trouble, care este răsturnată când se pierde și trebuie să învețe să supraviețuiască pe străzile orașelor mari.

Monsters vs. Aliens

Susan Murphy (Reese Witherspoon), o tânără din California, este lovită în ziua nunții de un meteorit. Susan se transformă într-un monstru de 15 metri înălțime. De aici, lucrurile o iau razna.

Bo Burnham: Inside

Cel mai recent special a comediantului documentează hilar timpul său deprimant în carantină. După ce și-a luat cinci ani de pauză, Burnham a reapărut cu acest special pe Netflix.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: