Telegram se transformă într-un fel de YouTube: cât de ciudată devine alternativa la WhatsApp

Telegram se transformă într-un fel de YouTube: cât de ciudată devine alternativa la WhatsApp

Într-o postare pe blog, aplicația populară de mesagerie Telegram prezintă o serie de noi actualizări care vor fi implementate, transformându-se într-un fel de YouTube.

Dintre actualizări, cea mai semnificativă este „Apeluri video de grup 2.0”, în care apelurile video de până la 30 de participanți își pot transmite camerele și ecranele cu până la 1000 spectatori. Telegram glumește spunând că această limită va crește până când „toți oamenii de pe Pământ se vor putea alătura unui singur apel de grup”.

Mesajele video au fost actualizate la 2.0. Acest lucru înseamnă că acele mesaje video cu apăsare circulară sunt acum cu rezoluție mai mare și poți atinge mesajul pentru a extinde videoclipul circular. De asemenea, poți întrerupe și curăța mesajul video. În același timp, acum poți înregistra mesaje vocale, iar sunetul de fundal nu se va întrerupe.

Videoclipurile trimise prin Telegram pot fi urmărite acum la viteze de 0,5X, 1,5X sau 2,0X. Android va suporta, de asemenea, viteze de 0,2X.  Apelurile video Telegram 1-la-1 îți vor permite acum să partajezi ecranul cu sunetul și există un nou interval de ștergere automată pentru a șterge mesajele după o lună.

Telegram devine concurentul YouTube

Cu noile actualizări poți desena mai precis pe imagini, înainte de a le trimite unui prieten sau unui grup de prieteni. Totodată, acum sunt mai multe animații în ecranul codului de acces, iar mesajele pe care le adaugi la un chat vor fi animate într-un mod nou și în aplicația Android.

O nouă opțiune de resetare a parolei care a fost adăugată la setările aplicațiilor vor ajuta un utilizator să recupereze o parolă în 7 zile dacă nu au o parolă de recuperare. În cele din urmă, există noi emoji animate, inclusiv emoji-uri de dans, lovitură de pumn, inimă frântă și emoji cu față tristă.

Aplicația iOS devine, de asemenea, integrată cu aplicația camerei de pe iOS, astfel încât să poți trece la zoom sau la modul wide, atunci când faci o fotografie direct în aplicația Telegram.

Citește și: