Telefonul la care Apple și Samsung doar visează: abia acesta se încarcă repede, cu adevărat

Telefonul la care Apple și Samsung doar visează: abia acesta se încarcă repede, cu adevărat

Samsung, Apple, Huawei, Oppo, cu toții se laudă când vine vorba de încărcarea rapidă a telefoanelor. Cu toate acestea, nimeni nu se apropie de performanța celor de la Xiaomi pe marginea acestui subiect.

Xiaomi se apropie cu pași repezi de lansarea unui nou smartphone. Evenimentul de lansare este programat pe 28 octombrie, dar câteva particularități importante despre viitorul gadget de top au început deja să circule pe internet. O particularitate impresionantă legată de viteza de încărcare a fost postată chiar pe pagina oficială de Weibo a Xiaomi, pe Twitter-ul chinezesc.

Xiaomi Redmi Note 11, record absolut de încărcare

Majoritatea laptopurilor din piață se încarcă la 60W. Această valoare reprezintă o performanță impresionantă și în cazul unor smartphone-uri de top, precum Realme GT 5G. Laptopurile de gaming, de cele mai multe ori, sar în jurul a 90W, cu o cărămidă de dimensiuni generoase în locul transformatorului care intră în priză.

Cu iminentul Xiaomi Redmi Note 11, chinezii vor să reinventeze ce este posibil în privința încărcării telefoanelor ducând valoarea la 120W, după cum se poate vedea și în captura de ecran de mai jos. Cifra este cu atât mai impresionantă cu cât Redmi Note 11 se anunță a fi un terminal mainstream.

Chiar și dacă discutăm de portofoliul actual al Xiaomi, saltul este impresionant. ”Bătrânul” Remi Note 10 lansat în luna martie se încarcă la o viteză maximă de 67W în China, în timp ce varianta globală este limitată la 33W.

De această dată, însă, șansele sunt ca abilitatea de încărcare la 120W să devină standard global și să nu se mai facă o diferențiere între modelul pentru piața chineză și cel pentru restul lumii. Aceasta a fost realitatea și în cazul 11T Pro, lansat în urmă cu aproximativ o lună. Va fi interesant de văzut și restul configurației și prețul, aceste detalii foarte importante nu sunt cunoscute la această oră.

Xiaomi Redmi Note 11 incarcare rapida

Citește și: