Tableta Nokia T20 este ideală pentru munca de acasă sau școala online

Tableta Nokia T20 este ideală pentru munca de acasă sau școala online

Tot ce ai vrea de la un telefon Nokia, dar sub formă de tabletă: tableta Nokia T20. În contextul situației actuale, vânzările de tablete au crescut încă de anul trecut, pentru prima dată din 2014. Anul acesta, la fel.

Și tocmai această nouă situație a format planul de acțiune pentru tableta Nokia T20. Trebuie să aibă o durată lungă de viață a bateriei și să se încarce rapid pentru a face față muncii/studiului pe tot parcursul zilei de acasă. De asemenea, trebuie să facă față apelurilor video, trebuie să ofere Kids Space și controale parentale pentru cei mici.

Tableta Nokia T20, șapte ore de chat non-stop

În primul rând, tableta este alimentată de o baterie de 8.200 mAh, cea mai mare la prețul său. Conform datelor oficiale, T20 ar trebui să dureze aproximativ 15 ore de utilizare. Acest lucru înseamnă că poate trece printr-o zi de muncă sau școală.

Dacă ești literalmente blocat în apeluri toată ziua, bateria tabletei poate dura aproximativ șapte ore de chat non-stop. Pentru divertisment în weekend, poate susține zece ore de filme. Încărcarea se face prin USB-C cu un adaptor de 15W. Pachetul de vânzare va veni cu un încărcător de 10W.

Nokia T20 are un ecran LCD de 10,4 ”cu rezoluție 2.000 x 1.200 px (15: 9). Promite 400 de nits de luminozitate tipică, cu un mod de creștere a luminozității. De asemenea, este protejată de sticlă întărită.

Tableta rulează Android 11 pe un chipset Unisoc Tiger T610 (12nm) cu două nuclee Cortex-A75 la 1,8 GHz și șase A55, de asemenea la 1,8 GHz. Este eficientă din punct de vedere energetic și acesta a fost punctul central aici. O poți obține cu 3 GB sau 4 GB RAM și 32 GB sau 64 GB spațiu de stocare, plus oricât de mult vrei să pui, sub forma unui card microSD.

T20 are aceeași promisiune de asistență ca și seria Nokia G. Aceasta înseamnă doi ani de actualizări ale sistemului de operare și trei ani de patch-uri de securitate lunare. Tableta face parte din Android Enterprise Recommended și HMD își extinde activitatea de vânzare către companii cu instrumente, pentru a implementa o flotă de tablete, pentru a le gestiona de la distanță și pentru a avea conexiuni de date securizate chiar și în roaming în peste 180 de țări.

Tableta este echipată cu difuzoare stereo, două microfoane și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Există o cameră de 5 MP în față pentru apeluri video și o cameră de 8 MP în spate. Camera frontală a fost optimizată pentru apeluri video și are funcția de deblocare a feței.

 

Citește și: