Surprizele Lidl pentru milioane de români: prețuri mici la aceste produse acum

Surprizele Lidl pentru milioane de români: prețuri mici la aceste produse acum

Odată cu venirea primăverii, simți nevoia de proaspăt, de curat, dar și de reînnoire. Curățenia de primăvară începe cu Lidl, care are oferte de neratat la produse de curățenie, dar și la electrocasnice pentru bucătăria ta. Iată care sunt promoțiile retailerului.

Dacă vrei să faci o curățenie generală ca la carte, în prag de primăvară, ai nevoie de un aspirator UV anti-acarieni. Acest dispozitiv reduce alergenii și curăță eficient și în profunzime, cu un efort minim, la doar 199 de lei. Este eficient împotriva acarienilor, care sunt eliminați de lumina UV, contra părului de animale care poate provoca alergii severe, dar elimină și bacteriile, surse de mirosuri neplăcute.

Casa ta va fi mai curată, cu mai multă ușurință, cu un alt aspirator de mână detașabil și vertical. Este pliabil, ușor de folosit și se depozitează ușor. Dar, mai ales, va face curățenia de primăvară o joacă, la prețul de doar 449 de lei.

Lidl are oferte la produse de curățenie și ustensile de bucătărie, în prag de Paște

Lidl mai are oferte și la produse de curățenie uzuale de genul lavete din microfibră la 16 lei, dar și la seturi de curățenie formate din mop și găleată, cu prețuri începând de la 119 lei.

Retailerul german vine în ajutorul tău și în bucătărie. Pentru a prepara toate bunătățile de Paște, ai nevoie de ustensile. Așa că la Lidl găsești, spre exemplu, un mixer vertical 3 în 1 (amestecat, pasat și mărunțit), pentru a face cele mai bune prăjituri. Acesta costă doar 99 de lei. Apoi, un fierbător de ouă cu un buton de reglare rotativ pentru reglarea gradelor de întărire a acestora vine la doar 49 de lei la Lidl. Este ideal pentru a continua tradiția înroșirii ouălor de Paște și anul acesta, poate mai ușor de data aceasta.

De asemenea, friptura de miel va ieși foarte bună într-un vas termorezistent cu capac, la doar 34 de lei. Și ce miros e mai îmbietor decât cel de pâine proaspătă? La Lidl ai mașina de copt pâine cu 16 programe și trei trepte de rumenire, cu rulare automată a programelor – amestecare, frământare, dospire și coacere – la prețul de 279 de lei.

Toate acestea și multe altele sunt la ofertă la toate magazinele Lidl din țară. Profită de ele pentru niște sărbători pascale delicioase.