Produsele surpriză pe care Lidl le are pentru milioane de români: ce găsești în magazine

Produsele surpriză pe care Lidl le are pentru milioane de români: ce găsești în magazine

Vine, vine primăvara și, odată cu ea, și curățenia de primăvară. Și nu doar în casă, ci și în mașina ta. Pregătește-ți mașina pentru călătoriile din sezonul cald cu produsele de la Lidl, la care retailerul are oferte speciale.

Astfel, oferta de primăvară pentru produsele pentru mașină de la Lidl include prețuri speciale pentru clienții din toată țara. Toți șoferii sunt vizați și trebuie să te grăbești dacă vrei să prinzi reducerile.

Lidl are oferte la produsele pentru mașina ta

Așadar, retailerul german a introdus în magazinele din toată țara atât unelte care îți vor fi de folos în mașină, pe care le poți găsi în catalogul lor, dar și accesorii și produse de curățenie pentru autoturism.

Spre exemplu, o mașină de înșurubat cu impact tangențial, cu acumulator “Ultimate Speed”, care are o încărcare rapidă de 60 de minute, cu oprirea automată a procesului de încărcare, este la prețul de doar 349 de lei la Lidl. Mai mult, dacă ai nevoie să desfaci șuruburile strânse foarte tare de la roti, cheia pentru roti, cu bară levier este disponibilă în magazinele retailerului la prețul de 39 de lei.

De asemenea, dacă vrei să-ți schimbi husele de pe scaunele mașinii, nu există ofertă mai bună decât husele auto cu sistem practic cu canal pentru șnur și orificiu cu fermoar pentru ghidajele tetierelor scaunelor din față. Acestea au un preț de 79 de lei.

Poate ți s-a stricat suportul pentru telefon. Îl poți înlocui cu suportul de smartphone de la Lidl, care este rotativ la 360° pentru format vertical și orizontal, are o scoatere confortabilă a smartphone-ului prin apăsarea unui buton și este compatibil cu telefoane cu lățime de circa 50-82 de milimetri. Acest suport este bun deoarece are stabilitate datorită sistemului cu ventuză. Și costă doar 39 de lei.

Pentru curățenia de primăvară a mașinii tale trebuie să ai la îndemână produse precum soluția de parbriz, șervețelele de îngrijire a bordului și a geamurilor sau oglinzilor, soluția de curățat tapițeria, odorizantul auto sau soluția de curățare a jantelor. Toate aceste produse le găsești în toate magazinele Lidl din țară, la prețuri mici, de la patru până la 20 de lei.

Citește și: