Surpriza Netflix pentru fanii lui Arnold Schwarzenegger: ce vezi curând pe platformă

Surpriza Netflix pentru fanii lui Arnold Schwarzenegger: ce vezi curând pe platformă

Netflix e cea mai mare platformă de streaming ca număr de abonați. Din această poziție, reușește să atragă nume mari. Pe această listă se regăsește acum și Arnold Schwarzenegger.

Netflix pregătește un serial nou de spionaj, iar printre actorii protagoniști se va regăsi și veteranul Arnold Schwarzenegger. Starul din Terminator va juca alături de Monica Barbaro, o tânără actriță, în noua producție.

Proiectul va marca debutul lui Schwarzenegger pe micile ecrane, în rolul unui tată care descoperă că fiica sa este, la rândul ei, o agentă sub acoperire a CIA cu care trebuie să colaboreze.

Arnold Schwarzenegger, într-o nouă producție Netflix

Terenul pentru ca starul din Terminator să fie adus într-o producție originală Nertflix a fost pregătit din timp. Existau speculații că veteranul actor îşi va face debutul în televiziune, după ce mai multe staruri de la Hollywood, precum Julia Roberts sau Meryl Streep, au jucat în producţii difuzate pe micile ecrane.

Partenera sa de distribuţie, Monica Barbaro, a mai jucat în filme de acţiune şi va putea fi văzută curând în pelicula „Top Gun: Maverick” alături de Tom Cruise.

Gigantul de streaming prevede inţial un sezon de opt episoade de câte o oră.

În pofida noului său proiect pe micile ecrane, Schwarzenegger a făcut miercuri apel, în cadrul unui eveniment organizat la Los Angeles de Asociaţia Naţională a Proprietarilor de Cinematografe, la o întoarcere a publicului în sălile de cinema în perspectiva încheierii pandemiei de coronavirus în SUA.

„Este momentul să ne despărţim de această perioadă de pandemie şi să ne întoarcem în faţa marilor ecrane. Da, am fost într-un an pandemic, iar publicul a fost nevoit să vadă filme pe telefon sau pe tabletă… Şi a pierdut efectele vizuale oferite de marile ecrane”, a precizat Schwarzenegger.

Actorul nu a renunțat definitiv la timp, chiar dacă a făcut o nu foarte scurtă escală prin politică. El a fost și guvernator al statului american California, între 2003 și 2011.  Se pare, însă, că pasiunea pentru film e mai mare. Iar Netflix a găsit momentul oportun să speculeze asta.

Citește și: