Surpriză pentru fanii jocului Portal: anunțul făcut de J.J. Abrams care le dă speranțe

Surpriză pentru fanii jocului Portal: anunțul făcut de J.J. Abrams care le dă speranțe

Se vorbește de ani de zile despre un film inspirat din celebrul joc Portal. Iar J.J. Abrams a venit cu un anunț-surpriză pentru fani.

J.J. Abrams a venit cu un anunț surpriză. Mult-așteptatul film inspirat din jocul Portal se află încă în lucru și ar putea apărea curând. În urmă cu 8 ani, creatorul Star Trek și Star Wars vorbea pentru prima dată despre această posibilitate.

Doar că, între timp, nu s-a mai auzit nimic.

Anunțul lui J.J. Abrams pentru fanii jocului Portal

Creatorul celebrelor producții n-a mai dat niciun semn legat de producție, dar acum susține că lucrurile vor merge mai departe. Un scenariu pentru producție e în lucru la Warner Bros, ceea ce înseamnă că așteptarea pentru fani ar putea lua sfârșit. Nu există o dată certă.

Dar se pare că filmul se va face până la urmă.

Abrams crede că o asemenea producție ar putea avea un potențial uriaș. E drept că ar putea avea mare succes în cinematografe, dar din cauza pandemiei acest lucru nu prea e posibil peste tot. Dar lucrurile ar putea sta altfel la anul, să zicem. Mai ales că mai toate țările încep relaxarea restricțiilor în această perioadă.

Nu se știe deocamdată cine lucrează la scenariu și nici către ce actori se vor orienta creatorii producției. Dar n-ar fi exclus să-l vezi pe JK Simmons în rolul personajului fictiv Cave Johnson. Deocamdată, totul e la stadiul de zvonuri.

Și mai trebuie să ai în vedere un lucru.

Adaptările cinematografice după jocuri celebre durează, de regulă, foarte mult. Procesul e unul de durată și nu întotdeauna planurile sunt duse la bun sfârșit.

Uite, spre exemplu, cât au avut de așteptat fanii Uncharted. Filmul se anunța încă din 2016, dar va avea premiera abia în 2022, în luna februarie. Se întâmplă, așadar, la aproape 7 ani distanță. În rolurile principale au fost aleși Tom Holland și Mark Wahlberg – pentru a-i juca pe Nathan Drake și Sully.

Citește și: