Surpriza Apple pentru 2021: ce aduce pe noua generație iPhone

Surpriza Apple pentru 2021: ce aduce pe noua generație iPhone

Apple ar putea lansa noile modele iPhone în toamnă, așa cum face în mod tradițional. Suntem la începutul anului, dar diverse zvonuri au început deja să apară.

Apple a scos pe piața generația iPhone 12 în octombrie anul trecut, cu o lună mai târziu decât o făcea în mod tradițional. Dar se pare că a dat lovitura cu noile modele, din moment ce mai toate datele arată că vânzările merg bine. Mulți susțin că americanii n-au venit cu mare lucru în plus față de generația precedentă.

Dar un iPhone e un iPhone și pentru fanii Apple contează foarte mult.

În toamnă se pregătește lansarea unei noi generații. Din câte se pare, americanii ar vrea să readucă senzorul de amprentă, dar într-un nou format. Acesta ar putea integrat cumva în ecranul telefonului. De ce ar fi nevoie de așa ceva? Ei bine, unul dintre motive ar fi că recunoașterea facială nu funcționează atunci când porți masca în mod corect, adică îți acoperi gura și nasul.

Apple ar putea readuce senzorul de amprentă pe noile iPhone

Cum spuneam, senzorul de amprentă ar putea fi integrat în ecranul telefonului. Nu va exista, așadar, un buton fizic, din moment ce Apple a renunțat la asta. Surse citate de Bloomberg susțin că Apple se gândește să facă asta chiar pentru noua generație de telefoane, pe care o lansează în toamnă.

Tehnologia nu e nouă, alți producători au reușit să facă asta. Doar că americanii nu s-au concentrat pe așa ceva până acum și au preferat să meargă cu tehnologia Face ID – adică recunoaștere facială. Cum între timp a venit pandemie, strategia trebuie schimbată, deoarece telefonul nu te recunoaște dacă porți mască.

Cât despre noile modele, există informații că îmbunătățirile vor fi minore și americanii nu vor veni cu mare lucru în plus față de iPhone 12. Design-ul ar putea fi păstrat, iar noile telefoane vor suporta câteva upgrade-uri. Unul dintre ele ar putea fi, dacă informațiile pe surse se adeveresc, acest senzor de amprentă.

Fanii Apple, însă, se concentrează mai mult pe telefonul pliabil, care ar putea apărea mai devreme anul acesta. Detalii găsești AICI.