Streaming pentru gameri, la limita decenței: cea mai nouă categorie de pe Twitch, bună de alte site-uri

Streaming pentru gameri, la limita decenței: cea mai nouă categorie de pe Twitch, bună de alte site-uri

Este incredibil ce ar face niște domnișoare pentru a atinge la un public deosebit de larg, îmbogățindu-se în același timp. Ai crede că sunt pasionate de videochat, dar pentru că se și joacă, le găsești pe Twitch.

Dacă nu ai auzit de ea, Twitch este cea mai populară platformă de pe mapamond pentru streaming de jocuri. Deținută de Amazon, aceasta găzduiește fluxuri video din jocurile tale preferate jucate de diverse persoane, în timp ce respectivii oferă și niște comentarii pe marginea experienței.

De-a lungul anilor, pe Twitch au fost găzduite o serie stufoasă de evenimente, nu doar de gaming. Între timp, însă, foarte multe domnișoare îmbrăcate sumar au început să faci bani pe platforma Amazon, în conformitate cu regulile platformei. El pot fi cât vor de sexy, cu condiția să se și joace, într-o formă sau alta.

Din păcate pentru Twitch și pentru creatoarele de conținut, cei care vând reclamă prin intermediul platformei nu s-au arătat încântați de perspectiva de a-și asocia brandurile cu persoane care fac videochat. În consecință, au forțat platforma de streaming să taie încasările din reclame pentru un număr mare de domnișoare care, pentru un ochi neantrenat, făceau videochat, la fel ca pe multe alte site-uri de profil.

Practic, fără niciun fel de preaviz, compania deținută de Amazon a lăsat mulți oameni fără bani din reclame. Partea drăguță, dacă o putem numi așa, este că au făcut o postare pe blogul oficial pentru a afirma modul în care s-a întâmplat acel lucru a fost greșit.

Asta nu înseamnă însă sub nicio formă că au revenit asupra deciziei. Mai multe decât atât, toate domnișoarele îmbrăcate sumar de pe Twitch au fost grupate într-o categorie separate, pentru ca cei care vând reclame prin acest serviciu să le poată ocoli mai ușor pe viitor. Dacă vrei să vezi despre ce este vorba, categoria este intitulată ”Pools, Hot Tubs and Beaches” (Piscine, Jacuzzi și Plaje) și o găsești aici.

Citește și: