21 oct. 2021 | 08:35

Soluția de la Google care te ajută să vorbești cu oameni, când suni la furnizorii de servicii din România

ACTUALITATE
Soluția de la Google care te ajută să vorbești cu oameni, când suni la furnizorii de servicii din România

Pe lângă noile Pixel 6 și Pixel 6 Pro, Google a lansat și mai multe detalii despre noile capabilități pe care le permite cipul Tensor.

Una dintre ele este o modalitate mult mai inteligentă de a gestiona acele apeluri către companii care uneori te obligă să aștepți ore în șir doar pentru a vorbi cu un reprezentant.

Acum, Pixel îți va arăta timpul de așteptare curent și proiectat, înainte de a efectua un apel, astfel încât să poți apela când îți convine, conform Engadget.

În plus, atunci când suni și ai o listă nesfârșită de opțiuni (cum ar fi „Apăsați 1 pentru locația și programul sucursalei”, dacă apelezi la o bancă), nu trebuie să îți amintești toate tastele cu atenție. În schimb, Google le va asculta și va afișa opțiunile automatizate ale meniului pe ecran pentru a le atinge și selecta.

Aceasta se adaugă funcției „Hold For Me” introdusă de Google anul trecut. În loc să fii nevoit să rămână pe linie, Asistentul Google va rămâne în apel pentru tine.

Google Assistant înțelege diferența dintre un mesaj înregistrat și un reprezentant real pe linie. Când o persoană reală este în sfârșit disponibilă, te va avertiza să vorbești.

Google Pixel 6 – când se lansează, cât costă și cât este de bun

Google urmează să lanseze Pixel 6 și 6 Pro, iar compania crede că noile modele vor reuși să capteze mai multă cotă de piață decât înainte.

Într-o altă scurgere de informații privind seria Google Pixel 6, Amazon UK a listat modelul 6 Pro atât în ​​versiunile sale de 128 GB, cât și de 256 GB. Primul este însoțit de prețul de 849 GBP în culoarea Galben deschis sau Sunny, în timp ce modelul mai spațios de 256 GB listat în Stormy Black se va vinde cu 949 GBP.

Cele două listări de pe Amazon aduc, de asemenea, specificații detaliate pentru 6 Pro. Există confirmarea unui ecran AMOLED de 6,71 inch cu o rată de reîmprospătare a ecranului de 120Hz și o rezoluție de 1440 x 3120 pixeli. De asemenea, este de așteptat ca telefonul să beneficieze de un scaner optic de amprente sub display.

Există o cameră principală de 50MP cu OIS alături de un modul teleobiectiv de 48MP capabil de zoom optic 4x și un snapper ultrawide de 12MP. Sistemul de operare care va însoți noul model va fi Android 12.