Schimbarea de la Netflix pe care (poate) o așteptai: ce-ți pregătește platforma

Schimbarea de la Netflix pe care (poate) o așteptai: ce-ți pregătește platforma

Netflix caută să rămână platforma preferată a multora, în contextul în care piața a început să se aglomereze în ultima perioadă.

Netflix a avut de câștigat de pe urma pandemiei și vrea să o țină tot așa. Numărul abonaților a crescut, iar câteva producții proprii s-au bucurat de un succes real. Compania e, fără doar și poate, un gigant. Reușește să domine topul și a anunțat că a trecut de 200 de milioane de abonați.

Netflix are la acest moment 203,66 milioane de abonați care plătesc pentru accesul la streaming. Caută să se mențină în top, așa că vine cu noi funcții. Una dintre ele e funcția de Shuffle, pe care o pregătește pentru abonații din toate colțurile lumii. Ajunge, așadar, și-n România.

Netflix aduce funcția de Shuffle Play: despre ce e vorba

Pentru mulți utilizatori e stresantă situația în care caută la nesfârșit pentru a vedea ceva pe platformă. Se întâmplă atunci când titlurile sugerate nu-s dintre cele mai bune. Shuffle Play îți propune să rezolve problema. Sau, cel puțin, așa vrea Netflix să crezi.

În prima jumătate a anului, funcția îți va permite să alegi instant un film la care să te uiți. O producție pe care a ales-o Netflix pe baza comportamentului tău, ca să nu mai stai să cauți. Numele funcției poate suporta modificări, dar cam asta e ideea.

Va veni sub forma unui buton care, odată apăsat, îți va livra exact conținutul care se potrivește cu ce ți-a plăcut și la care te-ai uitat deja. Poate fi, de asemenea, și o producție pe care ai salvato-o în lista de vizionat mai târziu. Automat îți vor apărea și titlurile pe care vrei să le vezi și ți-ai pus un reminder pentru ziua în care ele vor fi disponibile.

Nu înseamnă, însă, că ecranul principal va fi modificat. În continuare, îți poți căuta titlurile preferate sau poți naviga prin diverse categorii.