VIDEO Surpriza Disney pentru fanii Star Wars și nu numai: ai cumpăra această sabie extensibilă?

VIDEO Surpriza Disney pentru fanii Star Wars și nu numai: ai cumpăra această sabie extensibilă?

Disney va veni cu o surpriză pentru toți fanii Star Wars, dar nu numai pentru ei. Evident că e vorba de marketing, dar merită să arunci o privire.

Disney a venit cu noi detalii legate de un proiect mai vechi, prin care vrea să promoveze universul Star Wars, care rezistă de ani de zile. Compania a prezentat noua sabie extensibilă, inspirată din franciză. Iar fanii cred că va fi un real succes.

E vorba de o sabie care se deschide cu o fantă de lumină și care va fi disponibilă la vânzare din 2022.

Sabia Disney, creată pentru fanii Star Wars

E o mișcare de marketing făcută de Disney, mai ales că totul e deocamdată sub formă de teaser. Nu se cunosc foarte multe detalii, iar clipul postat de Disney nu face decât să aprindă și mai tare imaginația fanilor universului Star Wars.

Iată despre ce e vorba:

Anunțul lasă de înțeles că noua jucărie se va lansa în 2022, adică anul viitor.

Sabia se află încă în stadiul de cercetare și dezvoltare, iar de asta se ocupă un departament special creat de Disney pentru acest lucru. Dar e o strategie de marketing și, mai mult ca sigur, va fi parte centrală din hotelul pe care Disney se pregătește să-l deschidă anul viitor.

E vorba de Star Wars: Galactic Starcruiser – un univers creat special pentru fanii producției.

Disney știe că universul Star Wars mai poate fi încă o permanentă sursă de venituri consistente. Franciza are milioane de fani în întreaga lume, așa că Disney a decis să se inspire din strategia Atari și va deschide un hotel special pentru fanii Star Wars. Se numește Galactic Starcruise și imită perfect universul descris în filmele care i-au cucerit pe mulți în ultimele decenii.

Creată de George Lucas spre sfârșitul anilor 70, Star Wars a devenit un fenomen pop-culture la nivel mondial. Hotelul Star Wars: Galactic Starcruise este, potrivit reprezentanților Disney, un nou tip de experiență complet diferită. Practic, dacă te vei caza acolo, vei fi parte din universul francizei.

Hotelul va funcționa în Florida și va fi deschis în 2022. Trebuia să fie inaugurat mai devreme, dar pandemia a dat lucrurile peste cap.

Citește și: