Realme GT, în varianta de designer: cât costă Master Edition, ce face în plus telefonul de top

Realme GT, în varianta de designer: cât costă Master Edition, ce face în plus telefonul de top

Realme GT este un telefon care mi-a plăcut foarte mult în varianta standard, iar pentru că producătorul are mare încredere în gadgetul cu pricina, tocma l-a dezvăluit într-o nouă iterație, Master Edition.

În urmă cu aproximativ o lună, făcea un review la Realme GT 5G. Îl poți găsi aici.  Gadgetul cu pricina continuă să fie cel mai ieftin din lume cu cel mai sprinten procesor de la ora actuală, Snapdragon 888 de la Qualcomm. Dacă nu ai fost fascinat de carcasa inspirată de cursele de Formula 1, acum îl vei putea achiziționa într-o variantă semnificativ mai spectaculoasă.

Realme și-a făcut deja o tradiție din a lansa versiuni Master Editions pentru terminalele sale de top și continuă acel trend cu noul GT Master Edition. Ca referință, în trecut, când Realme a inițiat această practică, a avut în vedere să scoată în evidență diferite diverse tipuri de materiale și, per ansamblu, un aspect mai premium.

Pentru materializarea acestei inițiative, chinezii au apelat la designerul industrial Naoto Fukasawa, iar rezultatul colaborării se poate vedea în două gadgeturi cât se poate de atractive, Realme GT Master Edition și GT Master Exploration Edition. Inspirația vine de la geamantanele andurante pe care s-ar putea să le știi și care, uneori, au niște striații de dimensiuni generoase. De acolo vine și finisajul din piele.

În rest, discutăm de un terminal cu un Super AMOLED de 6,55 inci cu 120Hz și o rezoluție nativă Full HD+ în cazul Master Exploration Edition. Varianta standard de Master Edition se rezumă la un Super AMOLED de 6,43 inci și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Ambele au o cameră frontală de 32 megapixeli și un senzor de amprentă ascuns sub display.

Față de versiunea standard de Realme GT, este important de reținut că noul Exploration Edition are un Snapdragon 870, în timp ce Master Edition se rezumă la un Snapdragon 778G. Acestea nu integrează un Snapdragon 888, dar sunt și mai ieftine. Realme GT Master Edition începe de la 370 de dolari, în timp ce Realme GT Master Exploration Edition începe de la 432 de dolari.

realme gt master