Noi produse de la Lidl. Oferta de primăvară include prețuri speciale pentru clienții din toată țara

Noi produse de la Lidl. Oferta de primăvară include prețuri speciale pentru clienții din toată țara

Lidl are noi surprize pentru clienții din toată țara. De data aceasta este vorba despre produse noi de care poți beneficia chiar de astăzi.

Mai exact, retailerul a introdus noi dispozitve electronice, unelte și scule în ofertă, începând cu 8 martie. Unele dintre produse vor fi disponibile începând de joi, 11 martie, conform site-ului oficial.

Deoarece a venit primăvara și oamenii se apucă de cosmetizarea curților și grădinilor, retailerul german are o gamă de unelte și dispozitive pentru grădinărit. Atrage atenția un dispozitiv solar Parkside care alungă cârtițe, disponibil la prețul de 50 de lei. Mai mult, pentru cei care doresc să cosmetizeze gazonul este disponibilă o mașină specială Parkside la prețul de 450 de lei.

De asemenea, pentru cei care taie cu drujba sau folosesc motosapa este disponibilă o cască de protecție, tot marca Parkside, la prețul de 90 de lei. Casca are antifoane căptușite, rabatabile, pentru protecția auzului, dar și vizieră detașabilă, rabatabilă, cu grilaj metalic cu ochiuri fine pentru protecția împotriva așchiilor sau a țăndărilor. Compania vinde inclusiv o motosapă electrică, cu motor de 1.400 W, la prețul de 420 de lei.

Noi produse de la Lidl, în oferta de primăvară

Mergem în altă gamă și de menționat e că a introdus și două aparate de îngrijire personală pentru bărbați. Aparatul de ras cu acumulator Silvercrest Personal Care are display LED și accesoriu extensibil pentru barbă și perciuni, la 130 de lei. Este disponibil și un aparat de tuns părul și barba, cu acumulator, la prețul de 80 de lei. Cele două aparate au o autonomie a bateriei de aproximativ 60 de minute și sunt rezistente la apă.

Tot la Lidl este disponibilă o perie multifuncțională cu aer cald de 1.000 W la prețul de 70 de lei. Aceasta vine cu șase perii incluse și are două trepte de temperatură. Totodată, magazinele oferă un set manichiură-pedichiură la prețul de 70 de lei. Acesta are șapte accesorii din safir și pâslă și afișaj LED.

În oferta de primăvară a Lidl se găsește, de asemenea, un aparat de hidromasaj pentru picioare Medisana, la prețul de 120 de lei. Dispozitivul include un sistem pentru eliminarea bătăturilor și o perie.