Problema majoră în timpul jocului: gafa Marvel îți pune PC-ul în pericol

Problema majoră în timpul jocului: gafa Marvel îți pune PC-ul în pericol

Problema majoră a fost întâmpinată în timpul jocului celor de la Marvel fiind raportată de către jucători. Acest lucru s-a întâmplat chiar după lansarea ultimei actualizări în care au fost introduse caractere noi.

După ce a fost lansată ultima actualizarea pentru Avengers Marvel, în cadrul căreia au fost adăugate atât un nou sector cât și evenimente și caractere, remedierea unor erori au venit la pachet cu o nouă problemă din cadrul jocului. Astfel, unii jucători vedeau șiruri de text pe ecran, care includ adresa IP a sistemului.

Textul conține, de asemenea, numele de utilizator al jucătorului și data și ora, potrivit Forbes, care a raportat pentru prima dată despre eroare. Tot mai mulți jucători au raportat eroarea pe pagina jocului cât și pe Twitter, cu privire la textul pe care îl văd în timpul jocului. De la momentul postărilor cu privire la problemă, a fost lansată o nouă actualizare care a remediat problema.

După ce bug-ul a fost observat pentru prima dată, contul Twitter Marvel Avengers a fost actualizat pentru a le demonstra utilizatorilor că dezvoltatorul caută și testează o soluție. De asemena, în cadrul contului recomandat jucătorilor, nu ar trebui să posteze capturi de ecran până când problema nu era remediată.

Problema din cadrul jocului Marvel a fost remediată

Pe contul de Twitter al Marvel Avengers, a fost recunoscută ”problema în care apare un șir de text pe ecran”, însă nu au fost menționate detalii. Totodată, jucătorii au fost îndemnați să nu transmită jocul în timp ce se lucrează la găsirea unei soluții.

Eroarea nu era una catastrofală, cu excepția cazului în care jocul Avenger era redat sau în cazul în care oricine altcineva ar fi putut vedea ecranul cu textul în cauză. Chiar și așa, problema a fost una destul de serioasă, având în vedere că de-a lungul timpului, jocului s-a confruntat cu mai multe situații neplăcute.

Chiar dacă Crystal Dynamics și Square Enix au întârziat data lansării cu câteva luni, jucătorii au întâlnit sute de bug-uri de la lansare, dintre care, multe au fost remediate într-o actualizare, câteva săptămâni mai târziu. Actualizările cheie, cum ar fi adăugarea mai multor eroi și actualizăril consolei, au fost întârziate. Totodată, jocul nu a depășit așteptările din punct de vedere al vânzărilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: