25 mai 2021 | 12:35

Marvel Eternals primește primul trailer: saga care va înlocui Avengers îți taie respirația

ACTUALITATE
Marvel Eternals primește primul trailer: saga care va înlocui Avengers îți taie respirația

Primul trailer al filmului Eternals dezvăluie o nouă perspectivă asupra următorului film Marvel Cinematic Universe. Bazat pe personajele Marvel Comics, Marvel Eternals urmărește vechea echipă extraterestră de “Celestiali” care a trăit în secret pe Pământ de 7.000 de ani, dar trebuie să se reunească pentru a proteja lumea de ticăloșii „Devianți”. Filmul este regizat de Chloé Zhao, care a câștigat, cu Nomadland, cel mai bun film la Premiile Oscar, anul acesta.

Din moment ce Eternals este despre o echipă de eroi, filmul Marvel prezintă o distribuție plină de vedete. Anunțat la San Diego Comic-Con 2019, Eternals îi va avea pe Angelina Jolie în rolul Thena, Salma Hayek în rolul Ajak, Richard Madden în rolul Ikaris, Kumail Nanjiani în rolul Kingo, Brian Tyree Henry în rolul Phastos, Lauren Ridloff în rolul Makkari, Lia McHugh în rolul Sprite și Don Lee în rolul lui Gilgamesh.

Vedete suplimentare au fost anunțate mai târziu, inclusiv Kit Harington în rolul lui Dane Whitman, Gemma Chan în rolul Sersi și Barry Keoghan în rolul lui Druig. Acum, aruncă o privire asupra personajelor “în acțiune” din primul trailer al filmului Eternals.

Trailerul Marvel Eternals este aici

Studiourile Marvel au lansat trailerul filmului Eternals, care urmează primelor imagini oficiale lansate la începutul lunii mai, ca parte a teaserului MCU Phase 4. Trailerul Eternals prezintă imagini noi, inclusiv o primă perspectivă asupra tuturor personajelor în costumele lor de supereroi. De asemenea, dă un hint asupra poveștii din film, deși nu intră în detalii.

Trailerul Eternals oferă în principal o primă idee asupra aspectului filmului Marvel al lui Zhao, prezentând multe locații din lumea reală, oferind filmului cu super-eroi o senzație mai interesantă. Dar există încă o mulțime de acțiuni clasice Marvel și efecte speciale de văzut în teaser, indicate de efectele CGI.

Teaserul arată, de asemenea, că personajele Eternals ajung pe Pământ cu mult timp în urmă, apoi trăiesc printre oameni mii de ani, pe măsură ce societatea avansează.

Deocamdată, trailerul filmului Eternals oferă o primă privire care promite asupra viitorului film Marvel Studios, deși cu siguranță vor fi dezvăluite mai multe detalii în următorul trailer.