Primul mare festival care se ține în 2021: când are loc Untold

Primul mare festival care se ține în 2021: când are loc Untold

Organizatorii Untold vin cu o veste extrem de bună pentru fanii festivalului. Vei putea să-ți asculți live trupele favorite anul acesta.

Untold se ține anul acesta, au anunțat organizatorii festivalului, care susțin că-ți poți cumpăra deja bilete începând de luni, 7 iunie. Dacă însă ai un abonament sau bilet, te poți înregistra deja pe site-ul oficial pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an.

Pentru restul, abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe site în prealabil. Toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru Untold 2020 și le-au transformat în abonamente ANYTIME, pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021.

Când are loc Untold 2021

Organizatorii Untold au stabilit că festivalul din acest an va avea loc în perioada 9-12 septembrie, la Cluj-Napoca. Inițial, era programat pentru luna august, dar pandemia a dat planurile peste cap și niciun calendar n-a mai putut fi respectat.

Odată cu o relaxare a restricțiilor, organizatorii au decis să mute evenimentul în luna septembrie. 

“Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. (…) România este printre primele țări care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri”, transmit organizatorii printr-un comunicat de presă.

Recent, organizatorii Neversea au anunțat că festivalul nu va mai avea loc între 8-11 iulie, ci va fi reprogramat pentru o dată ulterioară care încă nu a fost stabilită. În urmă cu trei săptămâni, organizatorii Electric Castle au decis să amâne desfășurarea festivalului pentru 13-17 iulie 2022, toate biletele achiziționate rămânând valabile pentru noile date.

Marile festivaluri de muzică, anulate anul trecut, au fost puse și anul acesta sub semnul întrebării. Guvernul a considerat, însă, că lucrurile se mișcă în direcția bună odată cu campania de vaccinare și a decis să relaxeze restricțiile. E motivul pentru care și organizatorii s-au grăbit să reprogrameze festivalurile care au făcut deja tradiție în România.