Prima brățară lansată de Fitbit după ce a trecut la Google: cum arată și cât costă

Prima brățară lansată de Fitbit după ce a trecut la Google: cum arată și cât costă

Fitbit a venit cu prima brățară inteligentă lansată după momentul în care compania a devenit parte din Google.

Fitbit lansează o nouă brățară inteligentă – denumită Fitbit Luxe. E vorba de un dispozitiv inteligent care oferă acces la informații vitale despre starea de sănătat, inclusiv despre nivelul stresului.

Tracker-ul te ajută să identifici rapid și ușor modificări ale stării de sănătate a organismului, precum creșterea nivelului de stres, oboseală accentuată sau alți indicatori ce pot semnala anumite semne de boală. La achiziționarea modelului Luxe se oferă și accesul gratuit la serviciul Fitbit Premium pentru o perioadă de 6 luni.

Fitbit, prima lansare după preluarea de către Google

Modelul Luxe se laudă cu un ecran touchscreen și o baterie cu autonomie de până la cinci zile. Scorul pentru management-ul stresului (Stress Management Score) este acum disponibil pe modelul Luxe și pe toate dispozitivele Fitbit care monitorizează ritmul cardiac. Acesta poate oferi evaluări zilnice privind capacitatea corpului de a face față la stres, analizând nivelul de activitate fizică, somnul și bătăile inimii.

Luxe este disponibilă pentru pre-comandă la prețul de 149 de dolari , cu livrare în întreaga lume începând din această primăvară.

În contextul pandemiei

“Pe parcursul ultimului an am fost puși în situația de a ne gândi diferit la ce înseamnă cu adevărat starea de sănătate și de bine a organismului. Am început să monitorizăm posibilele simptome ale COVID-19 și să vedem ce înseamnă stresul și anxietatea în lumea de astăzi. Chiar dacă putem spune că vedem schimbări în bine, tot trebuie menționat că nu a fost niciodată mai important decât acum să ne gestionam în mod holistic sănătatea”, a declarat James Park, VP, GM și co-fondator Fitbit.

E un produs gândit inclusiv în contextul pandemiei, când nivelul de anxietate și stres a crescut pentru mulți.

“Tocmai de aceea ne-am dublat eforturile pentru a putea introduce instrumente și analize inovatoare care dau posibilitatea utilizatorilor noștri să ajungă la o stare psihică echilibrată și un stil de viață activ. Am reușit progrese tehnologice semnificative cu modelul Luxe. Astfel, am creat un dispozitiv de monitorizare discret, elegant și cu o estetică modernă în care se regăsesc toate aceste funcționalități de top, multe dintre acestea fiind disponibile până acum doar pe smartwatch-urile Fitbit. Ne dorim să oferim aceste beneficii cât mai multor oameni din întreaga lume.”

Cu aproape 1 milion de membri abonați, după cele 6 luni de gratuitate oferite la achiziția unui Fitbit Luxe, serviciile Premium vor fi disponibile la 8.99 euro/lună sau 79.99 euro/an. Opțiunile Premium sunt accesibile în 18 limbi, din peste 40 de țări.