PlayStation 5 și iPhone 13 Pro, dacă nu le găsești în magazine, măcar să le cumperi din aur

PlayStation 5 și iPhone 13 Pro, dacă nu le găsești în magazine, măcar să le cumperi din aur

Cei de la Caviar au o lungă tradiție când vine vorba de lansarea unor gadgeturi pe care le știi, dar într-o versiune semnificativ mai prețioasă, cu mult aur, diamante și, eventual, bucăți din stele. Noua serie Prime nu este o excepție și include un PS5, iPhone 13 Pro, AirPods Max și noul iPad mini.

Aurul continuă să fie alegerea de referință pentru oamenii care vor să-și etaleze averea prin diverse bijuterii. În 2021, același metal prețios îl găsești și în jurul gadgeturilor tale preferate, deși s-ar putea ca un PS5 să nu-l poți lăsa moștenire, din generație în generație, precum o pereche de cercei sau o brățară. Chiar și așa, dacă banii nu sunt o problemă, nu văd de ce să nu-ți faci micile bucurii, fie ele și extravagante. Probabil că aceasta a fost și filozofia rușilor de la Caviar, când și-au creat această companie cât se poate de nișată.

Apple iPhone 13

Caviar lansează iPhone 13 Pro, AirPods Max și PlayStation 5 din aur

La câteva săptămâni după ce Apple a lansat noua serie de terminale inteligente, compania Caviar din Rusia a venit la înaintare cu propria interpretare asupra spiritului vizual al acelor gadgeturi. În acest scop, a lansat nu doar un iPhone 13 Pro și iPad mini, proaspăt anunțate, dar și un PlayStation 5, respectiv o pereche de căști Apple HomePods Max. În funcție de buget, le poți achiziționa atât într-o variantă cu carcasă din aur masiv sau placate cu aur.

Consola PlayStation 5 din aur va fi realizată în 5 exemplare, cu un suport din lemn abanos și fiecare dintre modele va avea un preț de 350.000 de dolari, cam cât o vilă în Pipera. Dacă te încântă auriul, dar îți este suficient versiune placată cu prețiosul metal, prețul scade la 12.750 de dolari și sunt făcute 99 de exemplare.airpods max

O pereche de Apple AirPods Max din aur cu piele de crocodil autentică costă  68.000 de dolari. Versiunea placată cu aur scade până la 5910 dolari. iPad mini din aur costă 84.920 de dolari și include și patru diamante de 4 milimetri. Dacă te încântă iterația doar placată cu prețiosul metal, prețul scade până la 6600 de dolari, dar, de asemenea, include 4 diamante.

Pentru un iPhone 13 Pro sau Pro Max, prețul începe de la 42.380 de dolari pentru modelul de 128GB. Doar 9 exemplare vor fi făcute. Opțional, poți integra și 55 de diamante de 1,8 milimetri pentru un preț de pornire de 45.000 de dolari. Pentru mai multe detalii despre această nouă linie de produse, poți accesa site-ul producătorului.