01 nov. 2019 | 12:21

Abia aceasta e un iPhone 11 de bogați care mănâncă doar Caviar pe pâine

ACTUALITATE
Abia aceasta e un iPhone 11 de bogați care mănâncă doar Caviar pe pâine

Ai putea spune că iPhone 11 Pro Max e un telefon mult prea scump. Și e. Dar mereu există cineva care poate face un telefon și mai scump, așa cum e cazul acum.

După lansarea iPhone 11, Caviar a anunțat că face telefonul și mai frumos, și mai scump. Aceasta e o companie din Rusia care și-a făcut un renume din modificarea telefoanelor, astfel încât să le placă și mai mult bogaților. În septembrie, propunea piele de crocodil, aur și pietre prețioase. Acum a venit cu idei și mai scumpe.

iPhone 11 Pro Discovery e seria pentru care-ți trebuie bugetul unei mici țări

Seria lansată acum de Caviar se numește Discovery. Designul și numele sunt inspirate de sistemul nostru solar. Poți avea un telefon care aduce de Marte, de Lună sau de Soare.

Sunt patru variante de iPhone 11 Pro decorate cu materiale premium. Sigur, poți asorta telefonul la un ceas creat în aceeași filosofie de design.

Preţurile pentru așa modele de iPhone 11 Pro pot varia de la 5.000 de dolari la 70.000 de dolari. Contează dacă, bogat fiind, vrei un model unicat sau unul în ediție limitată. Oricum, astfel de modele aduc aminte de seria Vertu, care, până la experimentele Caviar cu iPhone, era singura văzută că ultrapremium.

Un exemplu e modelul iPhone 11 Pro Solarius. Are pe spate 500 de grame de aur de 18 karate alături de un mic mecanism de ceas clasic. Ora 12 pe ceas este marcată cu un diamant galben și alte câteva diamante sunt folosite pentru realizarea unui design unitar.

În cazul unor astfel de telefoane nici nu contează că sunt prea scumpe. Nu există așa ceva, pentru că dacă îți pui problema de preț e clar că n-ai nevoie. Dar poți cel puțin admira modul în care Caviar reușește și să aibă ceva filosofie de design, nu doar să toarne un lingou de aur pe spatele telefoanelor. Și, până la urmă, un iPhone 11 Pro gold de la firma asta cu siguranță e mai gold decât ce vinde Apple.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele