Performanța Black Widow, în weekendul de lansare: de ce a făcut valuri filmul Marvel

Performanța Black Widow, în weekendul de lansare: de ce a făcut valuri filmul Marvel

Disney + a fost timid în ceea ce privește divulgarea încasărilor pentru filme de succes precum Mulan, dar acum este dornic să se laude. Iată ce încasări a avut Black Widow, în weekendul de lansare.

Black Widow, record absolut la box office

Cea mai recentă producţie a studiourilor Marvel, ”Black Widow”, a debutat pe primul loc în box-office-ul american realizând încasări de 80 de milioane de dolari de vineri până duminică, un record de la debutul pandemiei, potrivit datelor provizorii publicate duminică de o companie specializată, informează AFP, citat de Agerpres.

Pelicula, un spin-off Avengers în care Scarlett Johansson o întruchipează pe Natasha Romanoff, o asasină rusă devenită supereroină, a avut încasări de 60 de milioane de dolari pe platforma de streaming Disney+ şi 78 de milioane de dolari pe plan international, dintr-un total impresionant de 218 milioane de dolari. Iar filmul nu a început încă să fie proiectat în cinematografele chineze.

Potrivit revistei de specialitate Hollywood Reporter, citată de Agerpres, anunţul făcut de Disney referitor la veniturile obţinute din streaming, după primul weekend, este ”fără precedent”.

Fast & Furious, mai relevant ca niciodată: performanța F9 îți arată că s-a terminat pandemia, cu adevărat

Cea mai recentă parte din franciza Fast & Furious a încasat aproximativ 70 de milioane de dolari în primul său weekend de lansare în SUA și Canada.

Acest lucru înseamnă că Fast & Furious 9, lansat sub numele de F9: The Fast Saga, în America de Nord, este unul dintre cele mai de succes filme lansate, de când a început pandemia Covid-19, notează BBC.

Filmul a câștigat deja peste patru sute de milioane de dolari  în întreaga lume. F9 este unul dintre numeroasele filme care au fost amânate din cauza pandemiei.

Printre alte pelicule a căror premiere au fost amânate, se numără și filmul lui James Bond, No Time To Die, care este programat să fie lansat în septembrie.