16 iun. 2021 | 12:15

Patul care promite să te ”vindece”, cel mai ciudat și extravagant gadget: cât costă și ce face, de fapt

ACTUALITATE
Patul care promite să te ”vindece”, cel mai ciudat și extravagant gadget: cât costă și ce face, de fapt

Tehnologia e parte din tot și n-a durat mult până când să apară și piese de mobilier inteligente. Acest pat a fost creat pentru a te ”vindeca”.

Mulți giganți din zona tehnologiei se folosesc de partea audio pentru a crea experiențe fascinante pentru utilizatori. Apple și Microsoft sunt doar două dintre marile companii care insistă în această direcție. Compania din Cupertino, spre exemplu, pariază pe sunete spațiale. Nu doar giganții tech fac asta.

O compane pe nume Opus e de părere că această experiență poate fi oferită și prin intermediul pieselor de mobilier. Așa că s-a gândit să vină cu un pat inteligent. Gadgetul e denumit Opus Soundbed.

Opus Soundbed, patul care te vindecă

OPUS SoundBed

După cum vezi, arată fix ca un pat de tip șezlong, dar ce-l face special e tehnologia cu care e echipat. Soundbed este, după cum afirmă compania, un fel de ”sală de fitness pentru suflet”. Te relaxezi la fel cum ai face-o într-un pat obișnuit, dar acest dispozitiv te ”cuprinde” cu totul și te plimbă printr-o experiență uimitoare, după cum se laudă producătorul.

Patul transmite vibrații de joasă frecvență în corpul tău, care te vor ajuta să te relaxezi și să devii mai receptiv la meditație și introspecție. SoundBed se conectează la o aplicație dedicată, pe care o poți folosi pentru a trece prin diverse module de meditație ghidată.

Aceste „Călătorii” pe care le asculți pe o pereche separată de căști sunt gândite în funcție de timpul tău. Pot dura între șapte și 60 de minute, cele mai scurte fiind concepute pentru a te ajuta să te relaxezi și să te calmezi.

Patul care te ”vindecă” are, însă, și un preț pe măsură.

Potrivit tarifelor prezentate de cei de la Opus, prețul pleacă de la 1.999 de dolari, ceea ce-l face un produs premium.  La preț se adaugă și abonamentele speciale pentru a avea acces la diverse meditații. Un abonament anual Headspace sau Calm costă 70 de dolari.