Ozark se întoarce pe Netflix: ce se întâmplă în sezonul patru

Ozark se întoarce pe Netflix: ce se întâmplă în sezonul patru

Așteptarea a luat sfârșit: fanii serialului „Ozark” (diponibil pe Netflix) au parte de un prim trailer al sezonului patru. Ce se va întâmpla cu Marty și Wendy?

Noul sezon „Ozark” va reprezenta, conform noilor informații disponibile, concluzia poveștii lui Marty Byrde. Încă din sezonul al treilea, fanii au putut observa apropierea celor doi soți de Omar Navarro, aceștia fiind promovați peste Helen Pierce, ceea ce a dat naștere unor noi dispute. În mod evident, noul parteneriat vine la pachet cu noi responsabilități, multe dintre acestea greu de îndeplinit.

Mai mult, Entertainment Weekly notează: „Marty și Wendy scapă de Helen și urcă în vârful imperiului Navarro. Găsesc o nouă oportunitate de a fugi de neplăcerile cauzate, însă întâmpină dificultăți pe parcurs. Unele păcate din trecut îi urmăresc și atrag după sine noi pericole”.

Sezonul al patrulea din „Ozark” va continua povestea lui Rachel

Noul sezon va pune accentul, de asemenea, și pe povestea lui Rachel (Jordana Spiro), proprietara The Blue Cat Lodge, primul loc folosit de Marty pentru a spăla bani.

Reamintim că, imediat ce a aflat că localul ei este folosit în astfel de scopuri, Rachel s-a enervat, ca mai apoi să decidă să fure 300.000 de dolari, ulterior cheltuind o bună parte dintre acești bani pe droguri. Poliția intră, de asemenea, pe fir, obligând-o pe femeie să joace sub acoperire. În ultimul moment, aceasta se răzgândește, ceea ce răstoarnă situația. Ultima scenă în care Rachel poate fi văzută este cea în care Marty o ajută să se interneze într-un centru de reabilitare pentru persoanele dependente de stupefiante.

Din distribuție nu vor lipsi Jason Bateman (Marty Byrde), Laura Linney (Wendy Byrde), Julia Garner (Ruth Langmore), Skylar Gaertner (Jonah Byrde), Sofia Hublitz (Charlotte Byrde), Lisa Emery (Darlene Snell), Charlie Tahan (Wyatt Langmore) și Felix Solis (Omar Navarro), printre alții. Remarcăm inclusiv prezența unor actori noi ca Bruce Davison sau Veronica Falcón.

Sezonul patru al serialului va fi disponibil pe Netflix în aproximativ trei-patru luni, o dată concretă a lansării nefiind cunoscută acum.

Citește și: