Opțiunea de pe acest telefon te face să uiți de încărcătorul clasic cu fir: ce are special OnePlus 9

Opțiunea de pe acest telefon te face să uiți de încărcătorul clasic cu fir: ce are special OnePlus 9

2021 se conturează ca fiind anul în care producătorii renunță să mai includă un încărcător în cutia telefonului. OnePlus crede că poate rezolva grija asta cu OnePlus 9 printr-o opțiune mai bună decât încărcarea clasică.

Odată cu încărcare wireless o grijă a rămas: nu-i suficient de rapidă – sau la fel de rapidă ca încărcare prin fir. Și în contextul în care, după Apple, alți producători iau în calcul să elimine încărcătorul din cutie, capacitatea OnePlus 9 de-a fi încărcat wireless la 45 wați e foarte importantă.

Miza producătorilor e să elimine cu totul porturile de pe telefoane. Mufa de căști a dispărut, a mai rămas portul de încărcare. Dar dacă încărcare wireless ar fi rapidă, sau foarte rapidă, atunci ai scăpa de grija asta. Conform celor mai noi detalii, încă neconfirmate, OnePlus 9 ar oferi așa ceva la 45 wați, conform lui Max Jambor.

oneplus 9 incarcare wireless

E vorba aici doar de modelul Pro, ceea ce era de așteptat. Totodată, telefonul va putea încărca și alte echipamente, tot wireless, dar încă nu e clar la ce putere.

O noutate la fel de importantă, dacă va fi confirmată, e că OnePlus ar colabora cu Leica pentru optimizarea camerelor foto. Capabilitățile foto-video au fost decente, până acum, dar niciodată extraordinare – sau la nivelul Apple, Samsung ori Huawei. Și colaborarea ridică alte semne de întrebare: Leica mai colaborează cu Huawei? Va însemna ceva suplimentar sau doar ajustări în interfața aplicației?

Ce specificații ar avea OnePlus 9 și 9 Pro?

Versiunea mai ieftină, OnePlus 9, ar avea un ecran de 6,55 inci, plat, cu rată de refresh de 120 Hz, rezoluţie Full HD+ şi procesor Snapdragon 888. Cel puțin când vine vorba de procesor e cel mai nou. Ar avea și trei senzori foto, și 8 GB memorie RAM.

De cealaltă parte, OnePlus 9 Pro ar avea ecran de 6,7 inci eventual Quad HD+, 12 GB RAM, o cameră cu doi senzori de 48 megapixeli (camera principală şi ultrawide), cu alți doi senzori pentru zoom sau defocalizarea fundalului în portrete și un senzor de 16 MP pentru selfie. Ecranul ar fi curbat cu rată de refresh de 120 Hz. Procesorul va fi tot un Snapdragon 888.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: