Unul dintre cele mai așteptate telefoane din 2021 a ajuns deja pe eBay. Cum concurează cu Samsung S21

Unul dintre cele mai așteptate telefoane din 2021 a ajuns deja pe eBay. Cum concurează cu Samsung S21

Încă din ianuarie vom vedea telefoanele din 2021, cu cele mai bune specificații. Samsung ar fi primul mare producător. Dar și OnePlus pregătește ceva bun în prima jumătate a lui 2021. Și noul telefon a ajuns deja pe eBay.

Samsung S21, care va fi lansat în trei versiuni, a ajuns deja online cu detalii despre specificații și chiar poze cu fiecare model. Despre OnePlus se vehiculează că va lansa tot trei modele: un Pro, un Lite și unul intermediar.

Unul dintre ele a ajuns chiar pe eBay. Pozele de acum cu OnePlus 9 confirmă informațiilor deja ajunge online. Designul e similar cu ce-a experimentat Samsung în 2020. Ba mai mult, duce mai departe ce-a făcut compania cu modelul 8T.

Ce pare ciudat e logo-ul de pe spatele telefonului. Și, da, nu e al OnePlus. E posibil ca decizia să fi fost de-a ascunde identitatea acestuia în timp ce e testat de operatori. În aparență, cel care are telefonul dorește să facă și profit de pe urma acestui dispozitiv. Sau poate e doar o schemă inspirată de marketing. Oricum ar fi, știi dacă să-l aștepți sau nu.

Modelul pus pe eBay confirmă o configurație cu 8 GB RAM și 128 GB stocare internă. Ca procesor, pe modelele premium, vom avea Snapdragon 888. Modelul mai ieftin, care-i posibil să nu aibă 5G, va avea Snapdragon 865.

Cât despre lansare, nu e o dată confirmată, dar îl poți aștepta în primele trei luni din 2021. Foarte posibil, dacă Samsung S21 va fi lansat în ianuarie, OnePlus va veni cu aceste telefoane în februarie sau început de martie.

În fine, la ce te mai poți aștepta e ca telefonul să aibă ecran cu 120 Hz rată de refresh, ceva optimizări pentru conținut video și-o îmbunătățire pentru performanța camerei foto. E posibil să fie și încărcare wireless rapidă pe lângă cea super rapidă pe fir la 65 de wați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: