OPPO lansează noile Reno6 Pro și Reno6 în România, primele smartphone-uri cu 3 ani garanție

OPPO lansează noile Reno6 Pro și Reno6 în România, primele smartphone-uri cu 3 ani garanție

OPPO, lider global în tehnologie, lansează în România Reno6 Pro 5G și Reno6 5G, primele smartphone-uri care vin cu garanție standard de trei ani.

OPPO Reno6 Pro este disponibil la precomandă în perioada 9 -23 septembrie împreună cu OPPO Watch de 46 mm cadou.

„Reno6 Pro vine în premieră pe piața din România cu garanție standard de trei ani, fără ca utilizatorul să fie nevoit să înregistreze codul produsului sau să facă un extra efort. Tot în premieră, Reno6 Pro este un produs care susține creativitatea prin funcțiile pe care le are și iese în evidență prin designul OPPO Glow”, a declarat Ciprian Mirea, Head of Trade and Product Marketing.

OPPO lansează Reno6 și Reno6 Pro

Cu ajutorul tehnologiilor AI dezvoltate de OPPO, Reno6 Pro 5G asigură utilizatorilor posibilitatea de a surprinde fără efort videoclipuri portret uimitoare, din viața lor de zi cu zi. Peste 70 de milioane de utilizatori din întreaga lume folosesc în fiecare lună, telefoanele OPPO Reno, pentru a capta, în medie, peste două miliarde de fotografii și peste două sute de milioane de amintiri prin intermediul videoclipului.

Reno6 Pro 5G vine cu un sistem de patru camere cu AI, cea principală fiind de 50 MP, iar camera selfie este de 32MP. Ceea ce conferă unicitate acestei configurații este senzorul de imagine extrem de puternic al camerei principale – Sony IMX766 de 1 / 1,56 ” și este echipat cu tehnologia DOL-HDR, focus Omni All-Pixel, precum și altele caracteristici, pentru a produce constant imagini de înaltă calitate și pentru a oferi o experiență de înregistrare video semnificativ îmbunătățită. În plus, acesta înglobează și un senzor dedicat de temperatură a culorii, care ajută la captarea mai precisă culorile.

Smartphone-ul este dotat cu un ecran 3D curbat de 6,5 inci, cu o rată de refresh de 90Hz și o rată de răspuns de până la 180Hz, care asigură o experiență de vizionare cursivă și confortabilă. Ecranul este certificat HDR10 + pentru a oferi imagini mai vii și de calitate superioară. În plus, acesta prezintă funcția Light-Sensing 360 grade, activată de doi senzori, care îmbunătățește precizia reglărilor automate de luminozitate, făcând ecranul mai confortabil de privit indiferent de unghi.