Oferta lunii iulie de la Sony: jocurile gratuite pe PlayStation 4 și PS5

Oferta lunii iulie de la Sony: jocurile gratuite pe PlayStation 4 și PS5

Sony a dezvăluit următorul lot de jocuri pe care cei care au PlayStation Plus îl pot avea începând cu 6 iulie. Iată care-s jocurile gratuite pe PlayStation 4 și PS5.

Punctul culminant pentru mulți va fi Call of Duty: Black Ops 4, intrarea din 2018 în seria blockbuster. Include trei moduri multiplayer: modul standard multiplayer de care fanii Call of Duty s-au bucurat de aproape două decenii, Zombies și experiența Blackout Battle Royale.

De asemenea, fanii PlayStation 5 pot pune mâna pe A Plague Tale: Innocence fără costuri suplimentare dacă sunt abonați PS Plus. Versiunile PS5 și Xbox Series X ale jocului horror de supraviețuire sosesc pe 6 iulie, la fel și Nintendo Switch. Cealaltă adăugire la biblioteca PS Plus din iulie este WWE 2K Battlegrounds, o abordare în stil arcade a mărcii WWE de wrestling profesional.

Până pe 2 august vei putea avea aceste trei jocuri, precum și Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown. Mai sunt încă câteva zile pentru a lua celelalte jocuri oferite în prezent, Star Wars: Squadrons și Operation: Tango (numai pentru PS5).

Dacă ai un PS5, poate ești dornic de experimente: propunerea Sony pentru cei mai curajoși

Gamerii care preferă consola PlayStation 5, au parte de o propunere inedită din partea producătorului. Astfel, Sony a deschis un program beta pentru testarea software-ului instalat pe dispozitiv.

Dacă te numeri printre pasionații de gaming, poți testa noile funcții ale PlayStation 5 chiar înainte de a fi disponibile pentru întreaga lume. Această șansă îți este oferită de Sony, care deschide un program beta de testare a software-ului sistemului PlayStation 5. Gigantul lucrează la o actualizare majoră, care urmează a fi lansată la sfâșitul acestui an și caută utilizatori care să încerce noile funcții și, implicit, cele viitoare.

Deocamdată, înscrierile sunt limitate la proprietarii PlayStation 5 din SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Germania și Franța. Una dintre condițiile majore pentru a participa la această testare este vârsta, aceasta fiind de minim 18 ani. În situația în care ai fost selectat pentru participare, vei primi un e-mail cu informațiile despre cum poți descărca firmware-ul beta. Totodată, vei fi adăugat în mod automat la grupul de viitori potențiali participanți ai versiunilor beta, astfel că pe viitor, nu va mai fi necesară înregistrarea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: