01 iul. 2021 | 10:20

Oferta lunii iulie de la Sony: jocurile gratuite pe PlayStation 4 și PS5

ACTUALITATE
Oferta lunii iulie de la Sony: jocurile gratuite pe PlayStation 4 și PS5

Sony a dezvăluit următorul lot de jocuri pe care cei care au PlayStation Plus îl pot avea începând cu 6 iulie. Iată care-s jocurile gratuite pe PlayStation 4 și PS5.

Punctul culminant pentru mulți va fi Call of Duty: Black Ops 4, intrarea din 2018 în seria blockbuster. Include trei moduri multiplayer: modul standard multiplayer de care fanii Call of Duty s-au bucurat de aproape două decenii, Zombies și experiența Blackout Battle Royale.

De asemenea, fanii PlayStation 5 pot pune mâna pe A Plague Tale: Innocence fără costuri suplimentare dacă sunt abonați PS Plus. Versiunile PS5 și Xbox Series X ale jocului horror de supraviețuire sosesc pe 6 iulie, la fel și Nintendo Switch. Cealaltă adăugire la biblioteca PS Plus din iulie este WWE 2K Battlegrounds, o abordare în stil arcade a mărcii WWE de wrestling profesional.

Până pe 2 august vei putea avea aceste trei jocuri, precum și Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown. Mai sunt încă câteva zile pentru a lua celelalte jocuri oferite în prezent, Star Wars: Squadrons și Operation: Tango (numai pentru PS5).

Dacă ai un PS5, poate ești dornic de experimente: propunerea Sony pentru cei mai curajoși

Gamerii care preferă consola PlayStation 5, au parte de o propunere inedită din partea producătorului. Astfel, Sony a deschis un program beta pentru testarea software-ului instalat pe dispozitiv.

Dacă te numeri printre pasionații de gaming, poți testa noile funcții ale PlayStation 5 chiar înainte de a fi disponibile pentru întreaga lume. Această șansă îți este oferită de Sony, care deschide un program beta de testare a software-ului sistemului PlayStation 5. Gigantul lucrează la o actualizare majoră, care urmează a fi lansată la sfâșitul acestui an și caută utilizatori care să încerce noile funcții și, implicit, cele viitoare.

Deocamdată, înscrierile sunt limitate la proprietarii PlayStation 5 din SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Germania și Franța. Una dintre condițiile majore pentru a participa la această testare este vârsta, aceasta fiind de minim 18 ani. În situația în care ai fost selectat pentru participare, vei primi un e-mail cu informațiile despre cum poți descărca firmware-ul beta. Totodată, vei fi adăugat în mod automat la grupul de viitori potențiali participanți ai versiunilor beta, astfel că pe viitor, nu va mai fi necesară înregistrarea.