Noua funcție de la Google Meet care te va ajuta la job: lucrul remote va fi mult mai ușor

Noua funcție de la Google Meet care te va ajuta la job: lucrul remote va fi mult mai ușor

Google Meet îți va face munca remote mai ușoară, în curând. Îți vei putea vedea toți colegii sau prietenii în apelurile video.

Versiunea web a aplicației poate detecta când cineva este subexpus din cauza iluminării deficitare. Așadar, Google Meet va crește apoi luminozitatea, astfel încât să fie mai ușor să îți vezi prietenii sau colegii, conform Engadget.

Aplicația folosește inteligența artificială pentru a examina nivelurile de lumină și pentru a modifica luminozitatea. Nu există control de administrare pentru această funcție, deși utilizatorii vor putea să o dezactiveze. Google spune că activarea acesteia ar putea încetini dispozitivul.

Funcția este disponibilă pentru toți utilizatorii Workspace și G Suite Google. Până la jumătatea lunii octombrie, fluxurile de webcam proaste ar putea fi o problemă din trecut în apelurile Meet.

Google Meet încearcă să devină o alternativă mai bună la Zoom: cum vrea să te atragă

Google vine cu noutăți în ceea ce privește platforma de comunicare Google Meet. Noile opțiuni vor să faciliteze interacțiune utilizatorilor, permițând adăugarea de gazde multiple într-o sesiune.

Sesiunile de întâlniri organizate prin Google Meet își propun să fie la cele mai bune standarde. Utilizatorii vor putea să adauge mai mulți participanți la întâlnire și să îi controleze și direcționeze mai ușor.

Actualizarea principală este că toți utilizatorii vor putea acum să aloce până la 25 de participanți. Cu un singur click pot să trimită mesaje de chat, să dezactiveze toți participanții și să încheie întâlnirea. În unele versiuni Google Workspace pot să controleze cine poate intra în întâlnire. Înainte de această modificare, toate acestea puteau fi disponibile doar pentru clienții Google Workspace for Education. Acum, toți utilizatorii de Google Meet pe desktop și mobil le vor putea accesa.

Pentru a atribui funcții de gazdă altor participanți trebuie doar să faci click pe meniul cu trei puncte de lângă numele lor. Google Meet primește și noi setări de acces rapid dacă ești client Google Workspace. Aceasta este activată în mod prestabilit. Dacă este dezactivată, înseamnă că întâlnirile nu vor putea începe până când gazda nu se va alătura. Alte facilități de utilizare sunt blocarea accesului utilizatorilor anonimi și permiterea participanților invitați să se alăture fără să întrebe.