Nouă aventuri romantice ale româncelor cu bărbați celebri

Româncele sunt vestite pentru frumusețea lor și pentru talentul de a lua mințile bărbaților. Sunt de ajuns trei ocheade și străinul pierdut pe meleagurile noastre își lasă în urmă și mama și țara pentru a intra în grațiile vreunei Venus mioritice, astfel că bărbațiil celebrii au căzut în vraja româncelor, fiind ușor de sedus pentru a avea câteva aventuri romantice.

Aventuri romantice ale româncelor care au reușit să ia mințile bărbaților celebri

Pentru că nimeni nu poate fi protejat de vraja lor, câteva din frumusețile autohtone au amețit chiar bărbați celebri, aparent foarte stăpâni pe viața lor. Iată cât de bine s-au descurcat unele dintre ele.

1. Diana Munteanu și Enrique Iglesias

Fosta prezentatoare MTV, Diana Munteanu a fost invidiată de multe femei atunci când l-a fermecat pe Enrique Iglesias, după ce  i-a luat un interviu în camera lui de hotel din București. Interviul a fost atât de bine realizat încât imediat au apărut o serie de zvonuri care anunțau nașterea unei noi povești de dragoste. Dacă a fost sau n-a fost nu poate spune nimeni cu sigranță, dar niciodată nu iese fum fără foc. Cântărețul a fost însă repede dat uitării după ce un mascul cu mult testosteron autohton a luat-o de nevastă pe Diana. Era vorba despre fotbalistul Claudiu Niculescu.

2. Ioana Vișan și Silvio Berlusconi

Din seria oricine poate avea parte de trei secunde de celebritate, Ioana Vişan, o tânără din Curtea de Argeş, a avut o relaţie de …amiciţie cu Silvio Berlusconi.  Recunoscut international ca un mare June prim al lumii politice, Silvio a împărțit cu toata inima sentimente peste tot în lume. Ba chiar, in unele societăți mai pudibonde, a fost chiar criticat pentru gesturi ce țineau mai degraba de universul unui atelier auto. Românca pe care a cucerit-o Berlusconi mărturisea vrăjită că italianul a invitat-o des la masă și că i-a dăruit eșarfe și bijuterii.

3. Lili Sandu și Gabriel Aubry

Lili Sandu a fost pozată de paparazzi în compania fostului iubit al actriţei Halle Berry. Iniţial, ziariştii americani au confundat-o cu celebra Kim Kardashian, cea care ieşise de cateva ori cu Gabriel Aubry.  Totuși, fiind mai atentă  la detaliile posteriorului, toată lumea a fost de acord că românca îl avea pe “vino’ncoace”  și au poreclit-o  „bunăciune misterioasă”. Potrivit presei de peste ocean, Lili şi Gabriel au mers la un restaurant italian din Beverly Hills, unde au avut parte de o cină romantică.

4. Lili Chevereșan și Ronaldinho

În urmă cu ceva ani, fotografiile în care Ronaldinho aparea pe plajă alături de o frumoasă româncă au stârnit mare vâlvă. Tânăra misterioasă este din Timişoara şi se numeşte Lili Chevereşan. Tatăl tinerei confirma atunci  relația și declara că cei doi locuiau împreună de ceva vreme. Nu știm însă dacă celebrul fotbalist a ajuns să guste din sarmale sau caltaboși, dar cu siguranța a rămas cu un gust bun după relația cu blonda Lili.

5. Alina Pușcău și Vin Diesel

Alina Puşcău a trăit alături de actorul Vin Diesel timp de doi, dar viziunea lor despre viaţă era diferită. „Eu aveam 20 de ani şi voiam carieră, el voia copil”, a dezvăluit într-un interviu manechinul care avea la picioare lumea modei. Cu toate că povestea dintre cei doi nu a durat foarte mult, Alina a intrat direct în topul celor mai frumoase și….tinere  iubite pe care le-a avut actorul.

6. Iulia Vântur și Salman Khan

În ciuda faptului că Iulia Vântur şi actorul Salman Khan nu şi-au recunoscut niciodată oficial relaţia, cei doi au fost fotografiaţi de multe ori în ipostaze apropiate. Drumurile dese în India ale frumoasei prezentatoare, precum şi faptul că i-a cunoscut familia şi prietenii celebrului artist de la Bollywood sau că l-a însoţit în numeroase dăţi pe platourile de filmare, sunt tot atâtea dovezi că între cei doi flacăra iubirii a ars cu intensitate.

7. Catrinel Menghia și Massimo Brambati

Frumoasa Catrinel Menghia, care s-a impus în lumea showbizului italian, l-a cucerit la un moment dat pe fostul fotbalist Massimo Brambati. Cei doi s-au căsătorit, însă mariajul lor a durat doar şase ani. Presa a speculat că de vină ar fi fost gelozia excesivă a italianului, dar şi faptul că manechinul îşi dorea extrem de mult un copil iar Massimo, nu.

8. Mădălina Ghenea și Leonardo di Caprio & Gerard Butler

Câștigă de departe locul drept regină a cuceririlor, nimeni alta decât Mădălina Ghenea. Ea l-a sedus pe unul din cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, Leonardo Di Caprio. De fapt, această relație a și făcut-o cunoscută pe frumoasa româncă. Tot Mădălina noastră a bifat şi o relaţie cu Gerard Butler. Acesta a venit chiar şi în România, să o cunoască pe însăși viitoarea mamă soacră. Gerard a reușit să ne ridice puțin brandul de țară cu vizita lui aici, de aceea îi vom rămâne mereu datori Mădălinei. Din păcate, povestea nu a durat, dar aceasta nu înseamnă că doamna Ghenea nu are în continuare pretendenţi celebri.

9. Mihael Rădulescu și Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu trăieşte o poveste de dragoste pasională alături de pilotul austriac Felix Baumgartner, care a depăşit viteza sunetului prin saltul sau din stratosferă. Chiar dacă unii cârcotaşi nu au dat şanse de reuşită relaţiei, vedeta internaţională a tranşat lucrurile cu un mesaj pe Facebook:

„Când Einstein a spus că imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea, sunt sigur că nu s-a gândit la femeile care se cred iubitele mele. V-o prezint pe Mihaela Schwartzenberg, unica iubită din viaţa mea, iubirea vieţii mele şi cea mai sexi si inteligentă femeie la care am visat mereu, ea într-adevăr mă iubeşte pentru ceea ce sunt, indiferent de ce fac”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: